برای حمل و نقل بین المللی کالای خود قصد انتخاب یک کانتینر مناسب را دارید؟ با استفاده از کانتینر محموله در گمرک مقصد تحویل داده می شود و از تلفات ناشی از انتقال و جا به جایی کالا جلوگیری می کند. ابعاد کانتینر تعیین کننده محدوده مجاز حمل کالای شماست استفاده از کانتینر استاندارد می تواند به آسان شدن و به صرفه بودن حمل محموله و در نتیجه هزینه ترخیص کالا به شما کمک کند. یکی از معمول ترین کانتینرها به ابعاد 20 و 40 فوت هستند.. در این مقاله از بازرگانی صباغی زاده سعی داریم به بررسی ابعاد کانتینر ۲۰ فوت و 40 فوت بپردازیم تا با آگاهی از ابعاد این کانتینرها، بتوانید محموله خود را به صورت سریع و امن حمل کنید و زمان و هزینه های حمل و نقل را کاهش دهید.
طبقه بندی ابعاد کانتینر از لحاظ ابعاد
کانتینر 10 فوت
کانتینرهای ۱۰ فوتی از نظر طراحی و ساختاری مشابه کانتینرهای 20 فوت و 40 فوت دارند اما اندازه کوچک تر و ظرفیت حمل و نقل آن ها کمتر می باشد. این کانتینرها برای حمل و نقل کالاهای کم حجم و سبکتر به کار برده می شود.
کانتینر 20 فوت
ابعاد كانتينر ٢٠ فوت مهم ترین استاندارد در صنعت حمل و نقل کالاست. این کانتینرها در طول، عرض و ارتفاع خاصی طراحی شده اند تا بتوانند محموله شما را به صورت امن و موثر در سراسر جهان منتقل کنند. هم چنین کانتینر 20 فوت استاندارد هزینه های بسته بندی و بارگیری را کمتر می کند و خرابی یا شکستگی به بار را به حداقل می رساند. از کانتینر 20 فوت یخچالی refer برای حمل بار از بنادر و ایستگاه های راه آهن و غیره استفاده می شود
اندازه کانتینر ۲۰ فوت به شرح زیر می باشد:
- طول داخلی : 5.98 متر
- عرض داخلی : 2.35 متر
- ارتفاع داخلی : 2.29 متر
- عرض درب : 2.34 متر
- ظرفیت کانتینر : 33.2 متر مکعب
- حداکثر ظرفیت بار : 28.230 کیلوگرم
- ارتفاع درب : 2.28 متر
- وزن کانتینر 20 فوت : 2230 کیلوگرم
- وزن ناخالص: 30.480 کیلوگرم
کانتینر 40 فوت
یکی دیگر از پرکاربردترین کانتینرها در صنعت حمل و نقل بین المللی کالا کانتینر 40 فوت می باشد که در شرکت ترخیص کالا نیز کاربرد زیادی دارد. کانتینر 40 فوت استاندارد امکان بارگیری حجم بیشتر از کالاها را امکان پذیر می کند و محموله را به صورت امن و مطمئن حمل می کند. کانتینر 40 فوت یخچالی refer برای حمل و نقل محموله در حجم بالا مناسب است و باعث سهولت در چینش کالا در حجم های زیاد و بسته بندی می شود.
ابعاد داخلی کانتینر ۴۰ فوت به شرح زیر می باشد:
- طول داخلی : 12.032 متر
- عرض داخلی : 2.35 متر
- ارتفاع داخلی : 2.39
- عرض درب : 2.34 متر
- ارتفاع درب : 2.28 متر
- ظرفیت کانتینر : 3800 کیلوگرم
- حداکثر ظرفیت بار : 28.700 کیلوگرم
کانتینر 40 فوت HICH CUBE
کانتینر 40 فوت High cube ارتفاع بیشتری نسبت به کانتینر های استاندارد دارند ابعاد کانتینر 40 فوت High cubeبه شرح زیر می باشد:
- طول داخلی : 12.03 متر
- عرض داخلی : 2.35 متر
- ارتفاع داخلی : 2.70متر
- عرض درب : 2.33 متر
- ارتفاع درب : 2.58 متر
- ظرفیت کانتینر : 76.2 متر مکعب
- وزن کانتینر 40 فوت High cube : 3920 کیلوگرم
- وزن ناخالص : 32.500 کیلوگرم
- حداکثر ظرفیت بار : 28.580 کیلوگرم
انواع کانتینر مناسب برای حمل و نقل کالا
در ادامه به معرفی انواع کانتینر از لحاظ کاربری و شکل ظاهری می پردازیم:
- کانتینر کالای خشک (NORMAL CONTAINER)
- کانتینر کالای خشک یکی از رایج ترین کانتینرهایی که در دنیا مطرح است و جهت حمل و نقل هر نوع کالای خشک میتوان از این مدل استفاده نمود.
- کانتینر یخچال دار (REFRIGERATOR CONTAINER)
کانتینر یخچال دار معمولا برای حمل مواد فاسد شدنی به کار برده می شود. این نوع کانتینر دیواره دوجداره دارند که مجهز یک سیستم خنککننده متحرک و یا ثابت هستند. البته برای خنک کردن کانتینر شیوه های مختلفی مانند استفاده از گاز یا مایع خنککننده استفاده می کنند. هر چند روش مایع خنککننده گران تر است و کاربرد کمتری دارد.
کانتینر رو باز (OPEN TOP CONTAINER)
کانتینر روباز حمل محموله با ارتفاع بالا را امکان پذیر می کند. دیواره های این کانتینر، استیل موج دار و کف چوبی شاخته شده است. اما سقف فلزی ندارد و به جای آن از یک پارچه کرباسی برای پوشش استفاده می کنند. کانتینر رو باز برای حمل محموله های خشک ولی با بسته بندی نامشخص مثل سیمان، شن، ماسه یا حبوبات به کار برده می شود.
کانتینر پهلو باز (OPEN SIDE CONTAINER)
کانتینر پهلو باز برای حمل بار با حجم بالا که امکان بارگیری طولی ندارند، مناسب است و برای همین کالا باید با لیفتراک یا جرثقیل از یک طرف داخل کانتینر قرار بگیرد. درب این کانتینر از سمت یک یا دو طرف پهلوی باز میشود. مهم ترین مزایای استفاده از کانتینرهای پهلو باز می توان به آسان شدن بارگیری در کمترین زمان و امکان قرارگیری کالاهای over size در کانتینر اشاره کرد.
کانتینر تهویه دار (VENTILATE CONTAINER)
این نوع از کانتینر بیشتر برای حمل مواد غذایی همچون دان قهوه به کار برده می شود. برای جلوگیری از فساد و خرابی برای این کانتینرهای سیستم تهویه نصب می کنند.
کانتینر های (general purpose) GP
این کانتینرها معمولا در دو سایز 20 فوت و 40 فوت بارگیری می شوند. اگر می خواهنید بدانید کانتینر 40 فوت چند تن است باید بگوییم که کانتینر 40 فوت قابلیت بارگیری تا 26 تن وکانتینر های 20 فوت قابلیت بارگیری 22 تن را دارد.
کانتینر های (Heavy duty) HD
این کانتنینر ها با توجه به ضخامت دیواره آن قابلیت بارگیری و وزن بیشتری برای حمل دارد.این کانتینر ها قابلیت بارگیری تا 28 تن را هم دارند. این کانتینر ها برای جا به جایی کالاهای سنگین با حجم ایده ال طراحی شده اند. اکثرا از این کانتینر ها برای حمل زنجیر , قلاب ,ماشین آلات و وسایل نقلیه استفاده می شود.
شرکت بازرگانی صباغی زاده
انتخاب ابعاد كانتينر ٢٠ فوت و 40 به شرکت های بازرگانی کمک میکند تا میزان محموله ها را محاسبه و برنامه ریزی کنند.بازرگانی صباغی زاده در زمینه سفارش کالا، خدمات حمل و نقل، تجمیع و انبارداری ، واردات و ترخیص کالا از گمرک فعالیت دارد. برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید. تا بتوانیم سهم کوچکی در تجارت شما داشته باشیم.