ترخیص گاز های خنک کننده از گمرک اخیرا یکی از تجارت های پر سود در ایران است و علت این امر را می توان محدود کردن واردات کالاهای برودتی به ایران برای قوت گرفتن کارخانجات تولید این محصولات در کشور دانست. گاز فریون، گاز R22 از پرطرفدارترین و پرفروشترین گازهای مبرد در بازارهای داخلی است. مبرد، کلرودیفلورمتان یا دیفلوئورمونوکلرومتان است که با نام گاز مبرد R22 یا گاز فریون R22 خرید و فروش می شود. هانیول، ایسکون، کولیب، گالکو، بتاکول، سیزن، دی وای، فروژن و هارپ از برندهای گاز R22 اند که در بازارهای ایران خرید و فروش می شوند. برای ترخیص گاز R141R22 از گمرک بازگانان می توانند از یک ترخیص کار گاز های خنک کننده از گمرک از یک شرکت بازرگانی معتبر کمک بخواهمد و خود به دیگر امور تجاری خود رسیدگی کنند.
ترخیص کار گازهای خنک کننده در گمرک
در سال های اخیر به دلیل قاچاق گازهای خنک کنند لطمه بزرگی به بازار فروش این گازها وارد شده است. بسیاری از افراد سودجو جهت فرار از پرداخت حقوق و عوارض گمرکی و مالیات واردات این گازها و عدم انجام پروسه زمان بر واردات اقدام به قاچاق این گازها می کنند و معمولا هم به دلیل عدم نظارت سازمان های مربوطه گازهای قاچاق شده کیفیت و خلوص لازم را ندارد و تقلبی هم هستند.
تاجران و تولیدکنندگان وسایل سرمایشی که به دنبال سفارش و واردات گازR22 یا همان گاز فریون هستند کافیست با کارشناسان مجموعه بازرگانی صباغی زاده جهت خرید و ترخیص گاز های خنک کننده در گمرک و اطلاع از اخرین قیمت ترخیص گاز R134 R22 از گمرک و همچنین روش ترخیص گاز های خنک کننده از گمرک مذاکره کنید.
گاز فریون چیست؟
اگر قصد تجارت این گازها را دارید بهتر است با ماهیت این گاز ها آشنایی داشته باشید فریون نام تجاری برای گروهی از مواد شیمیایی به عنوان کلروفلوئوروکربن ها یا CFC ها است. این گاز بیشتر به عنوان یک مبرد یا خنک کننده در سیستم تهویه هوا استفاده می شود.
گاز R22 از پرکاربردترین نوع گازهای فریون است. فریون برای مدت طولانی در یخچال فریزرها استفاده می شد. گاز فریون در سیستم های تهویه هوا و کولرها و یخچال فریزهای ایستاده و قفسه ای و در بسیاری از لوازم خنک کننده صنعتی و تجاری، حمل و نقل و سردخانه مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.
مهم ترین خصوصیات گاز R22
- این گاز بی رنگ است
- گاز فریون غیرقابل اشتعال است
- فاقد هر گونه بویی است
- جزو گازهای گلخانه ای محسوب می باشد
- این گاز خاصیت ضد خورندگی دارد(که به این ترتیب باعث دوام و کارایی بالای سیستم خنک کننده می شود)
- وزن کپسول های حاوی این گاز 13.6 کیلوگرم است.
کاربرد ویژه ی گازR22، گاز فریون در سیستم های مختلف
گازهای ذکر شده به دلیل سازگاری بالا با انواع کمپرسور تهویه مطبوع و سیستم های تبریدی در گستره صنعت و اسکان و تجارت کاربرد بسیار زیادی دارد. کاربردی از قبیل:
- انواع کولرهای گازی
- اسپلیت های ایستاده
- سیستم VRF
- چیلرهای تراکمی
- داکت اسپلیت ها
- یخچال فریزرهای خانگی
- ویترینی و کندانسینگ یونیت سردخانه
مشاوره ترخیص گاز های خنک کننده از گمرک
شرکت بازرگانی صباغی زاده سابقه درخشان و طولانی مدتی در زمینه واردات گازهای مبرد واردات گاز فریون، واردات و ترخیصR134 ، گازهای مبرد، واردات گاز، R22 ترخیص گازهای مبرد، ترخیص گاز فریون و ترخیص مواد شیمیایی از گمرک و… دارد و قادر است تا تمامی سفارش های ثبت شده شما عزیزان را در کمترین زمان ممکن و با بهترین و مناسب ترین قیمت ترخیص کند و البته در امر پیدا کردن بهترین فروشندگان و مناسب ترین و بهترین محصولات از نظر جنس و کیفیت کنار شما است.
همچنین شرکت ترخیص کالا با دارا بودن نمایندگی در کشور های مختلف اروپایی و اسیایی و … می تواند به شما کمک کند تا ارتباط بهتری با فروشندگان مختلف برقرار کنید. ترخیص کار گاز های خنک کننده از گمرک مجموعه بازرگانی صباغی زاده با بهترین شیوه ترخیص گاز های خنک کننده از گمرک و انواع ترخیص کالای صادراتی به خوبی اشنایی دارد و می تواند با در دست داشتن مدارک لازم برای ترخیص گاز های خنک کننده از گمرک نقش بسزایی در افزایش سود سرمایه گذاری شما در مدت محدودی داشته باشد.
آن ها به خوبی با چند و چون واردات و ترخیص گاز های خنک کننده از گمرک و سایر کالا های دیگر و تعرفه های مربوط به واردات هر کالا و مهم ترین فروشندگان و صادر کنندگان این کالا ها آشنایی دارند نتیجه این ها موجب کاهش نگرانی های تجار در مورد انتخاب کالا و ترخیص آن می شود.
قیمت ترخیص گاز های خنک کننده از گمرک
هزینه ترخیص گازهای خنک کننده از گمرک مانند دیگر کالاها تابع نواسانات قیمت ارز و همچنین میزان عرضه و تقاضا در کشور بوده. قطعا بیشترین مصرف گازهای مبرد در فصل تابستان و اب و هوای گرم است و در کشور ما به دلیل موقعیت جغرافیای از اردیبهشت تا مهرماه بیشترین تقاضا برای این قبیل گازها وجود دارد. البته در مناطقی چون بند بوشهر و بندر عباس که در نواحی گرمسیر واقع شده اند در کل سال برای این گازها و وسایل سرمایشی تقاضا وجود دارد.
قیمت گاز فریون را بر اساس خلوص گاز و همچنین برند سازنده آن محاسبه می کنند. از معروف ترین برند های تولید کننده این گازها که در بازارهای ایرانی می توان محصولات ان ها را خریداری کردISECON و ISCON و COOLIB و DY هستند.
مهم ترین سوالات در خصوص واردات و ترخیص گازهای خنک کننده
به دلیل حمایت از تولید کنندگان داخلی ورود سیستم های خنک کننده برای مدتی ممنوع اعلام شده. گازهای وارد شده هم برای همین کارخانجات داخلی تولید سیستم های خنک کننده هستند.
اگرچه به طور گسترده از این گازها در صنعت استفاده می شود ولی این گاز برای لایه ازن خطرساز هستند و کشورهای مختلف در جهان سعی می کنند موجب محدودیت استفاده از این گازها شوند.
گازهای خنک کننده به دو صورت وجود دارند یا به صورت گاز و یا به صورت فشرده و مایع چرا امروزه واردات گازهای خنک کننده بیش از واردات سیستم های خنک کننده به ایران صورت می گیرد؟
آیا استفاده از گازهای خنک کننده خطرناک است؟
گازهای خنک کننده به چه صورت وجود دارند؟