صادرات خرما همانند صادرات میوه تأثیر بسزایی در اقتصاد و ارز آوری کشور دارد. خرما یکی از اساسی ترین کالاهای صادراتی است که به بیش از ۸۵ کشور دنیا صادر می شود. پنج کشور اول که مقصد صادرات خرمای ایران هستند، عبارتند از: پاکستان، هندوستان، افغانستان، ترکیه و امارات متحده عربی.
سود صادرات خرما زیاد است و به همین دلیل تأثیر مهمی در اقتصاد کشور ما دارد. به همین علت در این مقاله قصد داریم تا در رابطه با نحوه صادرات خرما به کشورهایی نظیر: افغانستان، آلمان، کانادا، چین، هند، روسیه و ترکیه مطالبی ارائه کنیم. همچنین بررسی مختصری در رابطه با میزان صدور خرما و شرکت صادرات خرما خواهیم داشت.
صادرات خرما به کشورهای دیگر
صدور خرما به هند
هند یکی از کشورهایی است که بیش از ۱۲ میلیارد نفر جمعیت دارد. حدوداً ۶۱ هزار تن خرمای ایران به هند صادر می شود. بر اساس آمار ها هندوستان ۱۱ درصد کل واردات خرمای جهان را به خود اختصاص داده است. از این رو بازرگانان ما بیشتر بر روی صادرات خرما به هند تمرکز کرده اند و قصد دارند با برنامه ریزی های منظم بتوانند در سالهای پیش رو بیشترین میزان صادرات این محصول به این کشور را داشته باشند
صادرات خرما به آلمان
اما کشور دیگری که بازرگانان ضمن آشنایی با مراحل صادرات خرما بر روی بازارهای فروش آن تمرکز دارند، کشور آلمان است. ایران در سال ۱۳۹۹ توانست با صادرات ۲۰۹۸ تن خرما به کشور آلمان ، دروازه ورود خرمای ایران به کشورهای اتحادیه اروپا را بگشاید.
صادرات خرما به کانادا و روسیه
بعد از اینکه انواع خرمای ایران وارد بازار کشورهای اروپایی شد، کشورهایی از جمله کانادا و روسیه نیز جزو متقاضیان خرید خرمای ایرانی شدند. صادرات خرما به روسیه همانند صادرات به کانادا توسط شرکت های با تجربه انجام می گیرد. نحوه صادرات این محصول به روسیه طبق قوانین گمرکی انجام می گیرد. بنابراین بازرگانان برای صادرات بهترین نوع خرما را انتخاب می کنند.
صادرات خرما به ترکیه
ترکیه یکی از قدیمی ترین شرکای تجاری ایران است. ایران با شرایط اقلیمی مناسبی که برای تولید انواع خرما دارد، توانسته است در بازار کشورهای زیادی از جمله ترکیه نفوذ کند. صادرات به این کشور بیشتر از طریق راه های ارتباطی زمینی صورت می گیرد.
صادرات خرما به افغانستان
افغانستان یکی دیگر از کشورهای هدف برای صادر کننده خرما است. در سالهای اخیر دولت، تدابیر مناسبی برای صادرات این محصول اندیشیده است. دولت توانسته است با ایجاد، نوسازی و دانش بنیان کردن صنایع بسته بندی و فرآوری در صدور و تجارت خرما موفقیت های زیادی کسب کند.
صادرات خرما به چین
چین یکی از پرجمعیت ترین کشورهای دنیا است. این کشور با وجود اینکه یکی از صادرکنندگان مهم جهان به شمار میآید یکی از وارد کنندگان اصلی نیز محسوب می شود. تولیدکنندگان خرما با جوانسازی نخلستان ها توانستند ارسال خرما به چین را طبق برنامه پیش ببرند.
میزان صادرات انواع خرما در ایران
ایران از جمله کشورهایی است که بیشترین میزان تجارت خرما را در طی چند سال اخیر به خود اختصاص داده است. بر اساس آمارها میزان صادرات خرما در سال ۱۳۹۷ به ۳۵۰ هزار تن رسید. این در حالی است که در سال ۱۳۹۸ به علت تحریم ها صادرات خرما مضافتی با افت شدید مواجه شد. اما در سال ۱۳۹۹ ایران توانست با برنامه ریزی های دقیق ۳۳۹تن خرما را به کشور ها خاورمیانه و اروپایی صادر کند.
بر اساس تغییرات و بهبودهایی که در روند شرایط صادرات خرما به وجود آمد بازرگانان توانستند از طریق تجارت خرما کسب و کار خوبی راه بیندازند. بهترین زمان صادرات خرما بعد از فصل برداشت است. زمانیکه خرماها در بهترین کیفیت خود هستند.
تعرفه صادرات خرما
تعرفه صادرات این محصول مانند صادرات ماهی و دیگر کالاها بسته به نوع، شرایط صادرات، کیفیت و بسیاری عوامل دیگر تعیین می شود. در رابطه با تعرفه صادراتی بهتر است با افراد متخصص که در این زمینه فعالیت دارند ارتباط برقرار کنید زیرا آنها با توجه به اطلاعات کاملی که دارند بهتر می توانند شما را راهنمایی کنند.
سخن پایانی
اگر شما نیز جزو آن دسته از افرادی هستید که می خواهید از طریق صادرات این محصول کسب درآمد کنید اما در این خصوص اطلاعات لازم را ندارید. می توانید با مراجعه به شرکت های صادرات خرما و دریافت مشاوره کسب و کار خود را راهاندازی کنید.
مشاوران ما در بازرگانی صباغی زاده تمام وقت آماده خدمات رسانی به بازرگانان در زمینه ی شرکت ترخیص کالا از گمرک و نحوه صادرات خرما و هستند. این مشاوران صفر تا صد صادرات خرما را برای بازرگانان توضیح می دهند. به عبارت دیگر آموزش صادرات خرما بر عهده این افراد است. همچنین مشاوران توضیح مفصلی در رابطه با مدارک صادرات خرما نیز ارائه می دهند.
سوالات متداول در رابطه با صدور خرما
با توجه به نوسانات موجود در بازار نمیتوان تعرفه گمرکی مشخصی برای صادر کردن خرما مشخص کرد. بنابراین بهتر است جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این رابطه با مشاوران ما تماس بگیرید.
برای اینکه تجارت موفقی داشته باشید بهترین روش مراجعه به شرکت صادر کننده خرما و دریافت مشاوره و راهنمایی از آنهاست.
با توجه به وضعیت فعلی بازار تعیین عوارض ممکن نیست. بنابراین جهت کسب اطلاعات بیشتر بهتر است با مشاوران ما در ارتباط باشید. تعرفه گمرکی صدور خرما چقدر است؟
بهترین روش تجارت خرما کدام است؟
عوارض صادرات خرما چقدر است؟