ترخیص قطعات لوازم برقی از گمرک مهمترین مرحله در خرید قطعات برقی از خارج از کشور می باشد. در ترخیص قطعات الکترونیکی تنها افرادی موفق هستند که در ترخیص کالا از گمرک مسلط باشند و با قوانین ان آشنا باشند.
امروزه شرکت های زیادی در زمینه ترخیص قطعات لوازم برقی و سفارش محصولات از خارج از کشور فعال هستند که ترخیص کالا برای تولید داخل را تسهیل می کند. اگر شما هم تصمیم دارید قطعات الکترونیکی مورد نیاز خود را از خارج از کشور سفارش دهید، پیشنهاد می کنیم در ادامه با ما همراه باشید ، چرا که در این مقاله به بررسی ترخیص تجهیزات برقی و همچنین شیوه ترخیص قطعات لوازم برقی از گمرک پرداخته ایم.
واردات و ترخیص قطعات لوازم برقی از گمرک
قطعات الکترونیکی از جمله قطعاتی هستند که در تمامی وسایل برقی و الکترونیکی کاربردهای متفاوتی دارند. واردات این قطعات در صورتی که به صورت مستقیم و با قیمت مناسب از سوی خریدار انجام شود سودآور خواهد بود. اما اگر از افرادی هستید که قصد واردات قطعات برقی را دارید، باید محصولاتی را وارد کنید که جزو کالاهای ممنوعه نیستند و ترخیص آن بدون مشکل انجام می شود.
قطعات الکترونیکی تنوع بسیار بالایی دارند. شاید هر قطعه الکترونیکی از نظر ظاهری مشابه باشد. اما از نظر عملکرد کاملاً متفاوت هستند. بنابراین، ترخیص لوازم برقی از گمرک برای هر قطعه متفاوت خواهد بود. همه نمی توانند به راحتی مراحل ترخیص قطعات الکترونیکی را طی کنند و از قطعات مختلف آگاهی کامل داشته باشند و به راحتی ارزش مالی و گمرکی آنها را تخمین بزنند.
فرآیند ترخیص کار قطعات لوازم برقی شامل چندین بخش است. مانند ثبت سفارش، تخصیص سود بانک مرکزی، تخصیص ارزش گذاری و دانستن تمامی مراحل برای هر جزء کمی پیچیده است.
ترخیص انواع قطعات برقی
گروه بازرگانی صباغی زاده می تواند خدمات ترخیص کالای برقی از گمرک در سراسر کشور را به شما تجار عزیز ارائه دهد. از جمله قطعات الکترونیکی که می توانید برای پاکسازی آنها اقدام کنید موارد زیر است:
- ترخیص پروژکتور
-
ترخیص خازن
-
ترخیص مقاومت
-
ترخیص رزیستور
-
ترخیص فیوز
-
ترخیص سوییچ
-
ترخیص رله
-
ترخیص سرپیچ و سرسیم
-
ترخیص کنترل پنل
-
ترخیص تابلو برق
-
ترخیص ای سی
-
ترخیص سیگنال ژنراتور
-
ترخیص ترانسفورماتور
-
ترخیص مقاومت
-
ترخیص ترانزیستور
-
فاصله پتانسیومتر
-
ترخیص آی سی
-
فاصله خازن
-
ترخیص مدار چاپی (PCB)
-
ماژول های ترخیص (ماژول ال سی دی و ال ای دی)
-
فاصله سنسور
-
فاصله کانکتور
-
فاصله سوئیچ
-
پاکسازی لامپ های LED
-
ترخیص دوربین مدار بسته
-
ترخیص پاکسازی دستگاه های DVR و NVR
مراحل و روش ترخیص قطعات لوازم برقی از گمرک
مرحله اول: ثبت اظهار نامه از طریق سامانه گمرکی
با ورود قطعه به گمرک، مراحل ترخیص آغاز می شود. مرحله اول با تکمیل اظهار نامه واردات از ثبت اطلاعات انجام می شود. این مرحله به صورت آنلاین توسط سیستم EPL قابل انجام است. بنابراین نیازی به اقدام حضوری نخواهد بود.
مرحله 2: احراز هویت و اعلام اجزای الکتریکی
نرمافزار پس از پرکردن قسمت های مشخص شده در سامانه الکترونیکی گمرک و بدون مشکل، شماره سریال و شماره گردش را برای صاحب کالا یا شرکت مورد نظر ارسال می کند. با استفاده از سریال ID، مراحل بعدی شروع می شود.
مرحله 2: احراز هویت و اعلام اجزای الکتریکی
در این مرحله مدارک رسید بررسی و در صورت تایید شماره ثبت درج می شود. پس از دریافت شماره ثبت، اظهار نامه انجام می شود.
مرحله 3: کنترل و تعیین ارزش اجزای الکتریکی
اکنون زمان کنترل و ارزیابی قطعات الکترونیکی سفارش داده شده است. در واقع بسته قطعات الکترونیکی برای مطابقت با مدارک ارائه شده توسط بازرس گمرک باز شده و مورد بازرسی قرار می گیرد. همچنین در این مرحله با تشخیص رئیس گمرک، تنظیم سایر مدارک مورد نیاز مشخص می شود.
مرحله 4: مجوزهای لازم را دریافت کنید
مجوزهای مورد نیاز پس از ارزیابی قطعات الکترونیکی تعیین می شود. پس از دریافت توسط کارشناسان مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت تایید قطعات الکترونیکی وارد مرحله نهایی می شود.
مرحله 5: پرداخت هزینه های گمرکی و صدور سند ترخیص
پس از شناسایی کارشناسان کالا و تطبیق مدارک مربوطه نوبت به پرداخت هزینه های ترخیص می رسد. با پرداخت مبلغ تعیین شده، ترخیص قطعات الکترونیکی صادر و پروانه سبز گمرکی برای شرکت واردات ارسال می شود.
هنگام ترخیص کردن قطعات الکتریکی به این نکات توجه کنید
نکته اول : برای واردات قطعات الکتریکی ابتدا باید مجوزهای لازم را از سازمان های مربوطه اخذ کنید. ترخیص قطعات الکترونیکی تنها در صورت داشتن مجوز امکانپذیر است و در صورت نداشتن مجوز نمی توانید کالای خود را از گمرک ترخیص نکنید و قطعات الکترونیکی که وارد کرده اید در رده قطعات غیرمجاز قرار می گیرد.
نکته دوم : قبل از ثبت سفارش و واردات قطعات برقی، لازم است ابتدا اطلاعات کاملی از هزینه ترخیص کالای مورد نظر خود دریافت کرده و برآورد هزینه داشته باشید، زیرا در صورت عدم پرداخت هزینه ترخیص، در حین نگهداری کالا، علاوه بر هزینه ترخیص، باید هزینه انبار را نیز پرداخت کنید.
نکته سوم : از تولید کننده خرید کنید و از اصالت و سلامت محصول مطمئن باشید. اگر قطعات الکتریکی پس از ترخیص از کار بیفتند، هیچ حرکت دیگری امکانپذیر نخواهد بود. برای اطمینان بهتر است فاکتور رسمی قطعات الکترونیکی را از شرکت مورد نظر دریافت کنید.
تعرفه گمرکی تجهیزات برقی
شماره تعرفه گمرکی قطعات برق 85041020 می باشد.
هزینه ترخیص قطعات لوازم برقی از گمرک
قیمت ترخیص قطعات لوازم برقی از گمرک مربوط به مراحل مختلف آن می باشد. هر مرحله ممکن است شامل هزینه های متفاوتی باشد. البته مهم ترین هزینه های ترخیص کالا از گمرک شهید رجایی بندرعباس و دیگر گمرکات مربوط به اخذ مجوزهای قانونی است. از دیگر هزینه ها می توان به ثبت سفارش، تخلیه، بارگیری، انبارداری و … اشاره کرد همچنین نوع قطعه نیز در این موضوع تاثیرگذار است.
نکته های مهم برای ثبت سفارش و ترخیص قطعات الکترونیکی
برای واردات قطعات الکترونیکی مربوط به مخابرات، رادیو و سایر دستگاه ها باید مجوزهای لازم را از سازمان مربوطه اخذ کنید. زیرا ترخیص کالا از گمرک دبی و سایر گمرک ها فقط با مجوزهای مربوطه امکانپذیر است. ترخیص کار لوازم برقی، در صورتی که اخذ مجوز نداشته باشد، قطعه وارداتی در دسته قطعات مسدود شده قرار می گیرد و یا ذخیره می شود.
قبل از ثبت سفارش، حتماً اطلاعات دقیقی در مورد هزینه ترخیص قطعات الکترونیکی به دست آورید. زیرا هر مرحله از ترخیص هزینه خاص خود را دارد. در صورت عدم پرداخت هزینه ترخیص قطعات الکترونیکی، قطعه مورد نظر شما وارد انبار می شود و برای نگهداری آن باید هزینه اضافی پرداخت کنید.
قبل از ثبت سفارش از اصل بودن قطعات الکترونیکی شرکت خارجی اطمینان حاصل کنید. آیا شرکت واردکننده قطعات الکترونیکی تعهدی نسبت به سلامت کالای سفارش داده شده دارد یا خیر؟ در غیر این صورت، هزینه ای که پرداخت کرده اید در صورت از کار افتادن قطعات الکترونیکی کاملا هدر می رود.
دریافت فاکتور رسمی قطعات الکترونیکی از شرکت را فراموش نکنید. شرکتی که به طور رسمی وارد واردات می شود باید فاکتور رسمی قطعات الکترونیکی را به مشتریان ارائه دهد.
کدام شرکت برای دریافت قطعات الکترونیکی از گمرک معتبرتر است؟
شرکتی که بتواند بدون مشکل فرآیند ثبت سفارش قطعات الکترونیکی را انجام دهد و بداند کدام شرکت خارجی و کدام کشور گزینه بهتری برای ثبت قطعه مورد نظر است، بدون شک می تواند شما را در این امر بهتر یاری کند. معمولا شرکت هایی که سابقه واردات قطعات الکترونیکی را دارند در ترخیص قطعات الکترونیکی بهتر به شما کمک می کنند.
اما از آنجایی که شرکت های زیادی در این زمینه وجود دارد، انتخاب از بین آنها برای شما کمی سخت است. پیشنهاد ما قبل از هر چیز این است که از مشاوره ترخیص قطعات لوازم برقی از گمرک صباغی زاده بهرهمند شود. حال برای انتخاب بهتر بد نیست با ویژگی های مهم شرکت واردات قطعات الکترونیکی آشنا شوید:
- مشاوره تخصصی
- اعلام هزینه ترخیص
- مجوزهای لازم را دریافت کنید
- در مراحل مختلف ترخیص به شما پاسخگو است
- تحویل کالا به موقع
سؤال پر تکرار در مورد ترخیص قطعات لوازم برقی
بر اساس بخشنامه سازمان صنعت و معدن، تمامی کالاها به تدریج مشمول ثبت نام می شوند و در گمرک مورد استفاده قرار می گیرند.
proforma مجوز ثبت سفارش عامل لیست بسته بندی بارنامه خط مشی اطلاعات دقیق بانکی آیا ثبت شناسه محصول برای همه کالاها ضروری است؟
مدارک مورد نیاز برای صدور گواهی بازرسی بانک آی سی چیست؟
مطالب بسیار عالی ، مفید و کاربردی ، شما می تونید تو واردات قطعات تلویزیون شهری به ما کمک کنید؟
مطالب بسیار عالی ، مفید و کاربردی ، شما می تونید تو واردات قطعات تلویزیون شهری به ما کمک کنید؟
و اینکه برای واردات کالا حتما باید کارت بازرگانی داشته باشیم؟