گالوانیزه معمولاً در صنایع برای افزایش مقاومت ورق های فولادی در برابر اکسیداسیون، زنگ زدگی و خوردگی ورق فلزی استفاده می شود. در این روش با پوشاندن سطح فولادی ورق ها با فلز روی آنها، مقاومت این ورق ها را در برابر عوامل محیطی افزایش می دهند. این ورقها با وجود تحریمهای مختلف و کمبود امکانات تولید، از کشورهای مختلفی مانند چین و کره به کشورمان وارد میشوند و در نتیجه پاسخگوی نیاز صنایع تولیدی کشور هستند. به عبارتی می توان گفت واردات و ترخیص کالا ورق های فولادی و گالوانیزه از گمرک توسط شرکت ترخیص کالا تجارت دیگر بین المللی در کشور ما می باشند که بسیار سودآور است، بنابراین این موضوع برای تجار و بازرگانان داخلی بسیار مهم است. در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا به بررسی ترخیص ورق های فولادی و گالوانیزه از گمرک و قیمت ترخیص ورق های فولادی و گالوانیزه از گمرک بپردازیم.
روش ترخیص ورق های فولادی و گالوانیزه از گمرک
واردات ورق فولادی گالوانیزه علاوه بر کشور ما در برخی از کشورهای قدرتمند جهان مانند آلمان و آمریکا با نرخ های بالایی انجام می شود به طوری که در دهه های اخیر آمریکا جزء اولین وارد کنندگان ورق گالوانیزه در جهان و آلمان در این رتبه بندی در بین کشورهای واردکننده ورق گالوانیزه در رتبه دوم قرار دارند.
تولید ورق فولادی گالوانیزه مقوله ای پیچیده، سخت و پرهزینه است زیرا برای تولید این فلز علاوه بر فولاد به فلز روی نیز نیاز دارید و این امر می تواند هزینه های شما را در تولید ورق فولادی دو برابر کند.
همچنین در این صنعت برای گالوانیزه کردن ورق های فولادی نیازمند دستگاه های فوقالعاده پیشرفته ای هستیم که ورق های فولادی را با بالاترین استحکام و کیفیت به ورق گالوانیزه تبدیل کنند. بنابراین با این تفاسیر ترخیص کار ورق های فولادی و گالوانیزه در کشور می تواند تجارت خوبی برای تجار باشد و هزینه های اولیه را برای صاحبان صنایع و تولیدکنندگان ورق های فولادی کاهش دهد.
در میان واردکنندگان ورق فولادی گالوانیزه، چین و کره جنوبی با 37 درصد نیاز دنیا بزرگترین صادرکنندگان ورق گالوانیزه در جهان هستند و اکثر کشورها حاضر به خرید و عرضه این محصول استراتژیک از این دو کشور هستند. در کشور ما بیشتر ورق های گالوانیزه وارداتی از چین، کره جنوبی، تایوان، ژاپن، روسیه، امارات و کشورهای اروپایی تامین می شود.
برای ترخیص ورق های فولادی چه مجوزهایی لازم است؟
مجوز تولید غیر داخلی لوله های بدون درز که بیان می کند: نامه شماره 53466/60 مورخ 25/02/1397 دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت متبوع در خصوص واردات لوله ارسال و به اطلاع می رساند: «ثبت سفارش و واردات لوله های توخالی بدون درز و پروفیل های آهنی یا فولادی غیر از چدن به شماره ردیف تعرفه (7304) منوط به اخذ مجوز «بدون ساخت» از دفتر فلزات و لوازم خانگی می باشد.
استانداردهای اجباری که شامل کالاهای زیر می شود
- استاندارد اجباری برای لوله های فولادی ضد زنگ برای ساخت لوازم پزشکی
- استاندارد اجباری برای انواع ورق های فولادی نورد سرد
- استاندارد اجباری برای انواع ورق های فولادی نورد گرم
- استاندارد اجباری برای ورق فولادی نورد گرم با پوشش روی گالوانیزه
- استاندارد اجباری برای زوایای فولاد نورد گرم با بالهای مساوی یا نابرابر
- استاندارد اجباری برای انواع لوله های گاز فولادی
ترخیص ورق فولادی گالوانیزه از گمرکات کشور
ورق فولادی گالوانیزه ورق فولادی است که توسط فلز روی گالوانیزه می شود تا مقاومت آن در برابر عوامل و شرایط محیطی افزایش یابد. این ورق ها به دلیل مقاومت بالا در برابر اکسیداسیون و خوردگی در اکثر صنایع مورد استفاده قرار می گیرند. در صنعت خودرو سازی، تجهیزات و ماشین آلات صنعتی، الکترونیک و … معمولا از انواع ورق های فولادی گالوانیزه در تولید این لوازم و ابزار استفاده می شود. در واقع این محصول استراتژیک در اکثر صنایع تولیدی کاربری فوقالعاده ای دارد و یکی از مهم ترین مواد اولیه و منابع این صنعت می باشد.
همانطور که گفته شد، تامین و تولید ورق فولادی گالوانیزه فرآیندی دشوار و پرهزینه است، به طوری که اکثر صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی سعی در تامین نیاز خود با خرید ورق های وارداتی دارند، از این رو واردات و ترخیص ورق گالوانیزه از گمرک بازرگانی انجام می شود و برای تجار و بازرگانان داخلی سودآور است.
ترخیص کار ورق گالوانیزه از گمرک مانند سایر کالاهای وارداتی مطابق با قوانین بین المللی و داخلی انجام می شود، یعنی شما ورق های فولادی گالوانیزه را از گمرک وارد و ترخیص می کنید تا کارت بازرگانی، مجوز واردات، ترخیص کالا از گمرک دبی ، اسناد و مدارک مورد نیاز برای ترخیص کالا از گمرک.
ترخیص و سایر مجوزهای واردات قانونیتان را باید کالاهای وارداتی خود را از کشور مبدا به کشور مقصد انتقال دهید. لذا در زمینه نحوه انجام فرآیندهای واردات و ترخیص کار ورق های فولادی مطالعه کتاب قوانین و مقررات صادرات و واردات کشور و با کمک مشاوران بازرگانی سازماندهی و فعالیت های تجاری خود را برای همه امور برنامه ریزی کنید. تجارت و ترخیص ورق های فولادی گالوانیزه باید مطابق با قوانین بین المللی و قوانین داخلی انجام شود.
واردات و ترخیص ورق های فولادی گالوانیزه همیشه می تواند یک تجارت پرسود برای تجار و بازرگانان داخلی باشد. اما در نظر داشته باشید که در تجارت بینالملل به دلیل وجود قوانین و مقررات مختلف، همواره با خطرات مختلفی روبرو هستیم که در صورت عدم توجه به این قوانین، هر لحظه ممکن است تجارت ما غیرقانونی و با موارد متعدد تلقی شود. زیان های مالی برای این منظور لازم است همواره با مشاوره ترخیص ورق های فولادی و گالوانیزه در گمرک توسط متخصص و افراد مجرب انجام شود و یا پس از کسب اطلاعات و آموزش کافی در این زمینه، امور تجاری خود را برنامه ریزی کنید.
هزینه ترخیص ورق های فولادی و گالوانیزه از گمرک
- تعرفه گمرکی لوله کربن ساده و فولاد کم آلیاژ با درز جوش 7305 7306 می باشد.
- تعرفه گمرکی لوله های فولادی و چدنی بدون درز 73030000 7304 می باشد.
- تعرفه گمرکی ترخیص ورق روغن در ردیف 7208 و 7209 می باشد.
- تعرفه گمرکی ترخیص ورق مشکی 72191100 می باشد
- تعرفه گمرکی ترخیص ورق گالوانیزه 72103000 می باشد
خدمات بازرگانی صباعی زاده در زمینه واردات و ترخیص ورق فولادی گالوانیزه
شرکت بازرگانی صباعی زاده یکی از شرکت های بازرگانی فعال و با تجربه در کشور است که خدمات متنوعی را در زمینه واردات و ترخیص کالا از گمرک شهید رجایی بندرعباس و دیگر گمرک ها به بازرگانان داخلی و خارجی ارائه می دهد. با مراجعه به سایت این شرکت بازرگانی می توانید با خدمات و اقدامات مختلف آن در این سال ها آشنا شوید.
ترخیص ورق فولادی گالوانیزه از گمرکات یکی از اقدامات و خدمات مختلفی است که شرکت بازرگانی صباغی زاده طی سالیان متمادی به تجار و بازرگانان ارائه کرده است. تیم مجرب و حرفه ای صباعی زاده با داشتن دانش و تجربه کافی در زمینه ترخیص انواع کالاهای وارداتی می توانند شما را در جهت ترخیص کالا از گمرکات مختلف کشور در اسرع وقت یاری دهند تا با استخدام ترخیص حرفه ای، دیگر هیچ شرکت مورد نیاز است.
سؤال های متداول ترخیص ورق های فولادی و گالوانیزه
هر کدام از کالاها دارای ارزش و تعرفه جداگانه هستند که برای اطلاعات بیشتر می توانید با ما در ارتباط باشید.
بله اگر درست انجام شود می تواند سود دهی بالایی داشته باشد. هزینه های ورود کالا چگونه محاسبه می شود؟
آیا واردات و صادرات ورق های فولادی و گالوانیزه سود دهی بالایی به همراه دارد؟