در سال های اخیر صادرات مواد غذایی و صادرات کنسروجات از ایران به کشورهای دیگر به خوبی نشان داده که این امر یک تجارت پر سود برای بازرگانان و تجار می باشد. شرایط فعلی کشور دلیل اصلی این امر می باشد زیرا به دلیل ارزش بالای واحد پول دیگر کشورها نسبت به پول ایران فروش مواد غذایی می تواند تجارت پر سودی باشد. کنسروجات از محصولات پرطرفدار در سراسر جهان هستند که با قیمت مناسبی عرضه می شوند و محبوبیت زیادی در بین سنین مختلف دارند.
صادرات کنسروجات ایران به دلیل منابع بالای این کشور می تواند قدم موثری در کسب سود بالا برای صادر کننده کنسروجات باشد. اما لازم است قبل از انجام هر کاری در رابطه با نوع و ویژگیهای محصول اطلاعات لازم کسب شود تا بتوان بهترین انتخاب را برای صادرات کنسرو داشت. یک شرکت صادرات کنسرو موفق برای کسب اطلاعات جامع جهت صادرات از راهنمایی و تجارب یک گروه بازرگانی نام آشنا به خوبی بهره می برد.
نحوه صادرات کنسرو
اگر قصد دارید با استفاده از سرمایه ای که در اختیار دارید در این تجارت قدم بردارید و با استفاده از سود صادرات کنسروجات سرمایه خود را چند برابر کنید باید با نکات مهمی که برای صادرات نیاز است به خوبی آشنایی داشته باشید.
۱. انتخاب دقیق محصولات و قیمتگذاری اصولی
کنسروجات شامل انواع مختلفی از مواد خوراکی می باشند. کنسرو لوبیا، کنسرو خوراک بادمجان، کنسرو ذرت و کنسرو نخودفرنگی تنها بخش کوچکی از محصولات این صنعت هستند که می توان به آن ها اشاره کرد.
تجار پیش از صادرات محصولات کنسروی باید بدانند که قصد تجارت در کدام دستهبندی از کنسروها را دارند و پس از آن با کسب اطلاعات از بازار های کشور مورد نظر خود، قیمت مناسبی برای محصولات تعیین کنند.
۲. گرفتن مجوزهای لازم جهت صادرات محصولات کنسروی ایران
پس از انتخاب محصولات مناسب برای صادرات باید جهت اخذ مجوزهای لازم اقدام کنید. احتمالا برای دریافت مجوزهای لازم به مشاوره تخصصی نیازمند می شوید. توصیه ما به شما برقراری ارتباط با شرکت بازرگانی صباغی زاده می باشد. تجربه و سابقه درخشان پرسنل این شرکت در زمینه ترخیص کالا و صادرات می تواند راه گشای شما در طول معاملات تجاری باشد.
۳. محاسبه هزینهها و بررسی نرخ گمرکی برای صادرات کنسرو از ایران
لازم است نرخ و عوارض صادرات کنسروجات و تمامی هزینهها را بررسی کنید تا بتوانید از جزئیترین مخارج آگاه شوید. این امر تا حد زیادی میتواند به برنامهریزی و محاسبه حدودی سود شما کمک کند. البته نباید از هزینههای جانبی از قبیل هزینه بیمه، غافل شد.
۴. انتخاب بهترین روش برای ارسال محصولات
روشهای مختلفی جهت ارسال محصولات به متقاضیان در کشورهای مختلف وجود دارد که افراد بر اساس موقعیت و سرمایه خود انتخاب میکنند. چنانچه قصد صادرات کنسرو را دارید، نوع محصول و شرایط آن را پیش از هر امری بررسی کنید و سپس نسبت به آن تصمیمگیری کنید.
متأسفانه نمیتوان یک روش قطعی برای ارسال محصولات تعیین کرد زیرا ابتدا لازم است نوع محصول و شرایط آن مشخص شود. به همین دلیل توصیه می شود نسبت به دریافت مشاوره تخصصی در رابطه با صادرات این محصولات از شرکتهای بازرگانی اطلاعات ضروری را کسب کنید.
چه سختیها و مشکلاتی در طی مراحل صادرات کنسرو وجود دارد؟
مشکلات بخش جدایی ناپذیر هر کسب و کاری هستند صادرات نیز از این امر مستثنا نیست. رقابت زیاد، عدم دانش و اطلاعات کافی، عدم بازاریابی صحیح و اصولی و … از سختیها و مشکلاتی هستند که بازرگانان و تاجران در زمان صادرات کنسروجات با آنها روبهرو می شوند. البته این مشکلات و موانع قابلحل می باشند، اما لازم است اطلاعات کافی از آنها به دستآورد و سپس با ایجاد یک برنامهریزی دقیق، مشکلات را حل نمود.
اخذ مدارک صدور این محصول برای یک شرکت صادر کننده کنسروجات الزامی می باشد و البته پیچیدگی های خود را دارد. اگر قصد دارید از طریق صادرات کنسرو یا صادرات زعفران و دیگر کالاها به درآمد و سود خوبی برسید میتوانید از راهنمایی های شرکتهای بازرگانی چون صباغی زاده در این راه استفاده کنید. در حقیقت این شرکتها با در اختیار داشتن کادری از بهترین افراد و متخصصین میتواند کمکهای فراوانی به شما در امر صادرات داشته باشد.
یک صادر کننده کنسروجات می تواند از طریق صادرات به چه کشورهایی به سود سرشاری برسد؟
۱. صادرات کنسروجات به روسیه
۲. صادرات کنسروجات به چین
۳. صادرات کنسرو به دبی
۴. صادرات کنسروجات به ترکیه
۵. صادرات کنسرو به قطر
۶. صادرات کنسرو به عمان
شرایط صادرات کنسروجات از ایران به کشورهای مختلف
اخیرا میزان صادرات کنسروجات از ایران به دلیل تنوع در تولید غذاهای کنسروی نسبت به بسیاری از کشورها افزایش پیدا کرده است. به طور تقریبی ظرفیت اسمی تولید کنسروجات در ایران، حدود ۱۲۰۰۰ تن می باشد و بر اساس آخرین آمارهای اعلام شده از سوی گمرک ایران، صادرات در سال ۹۹ حدودا ۷۸ هزار تن محاسبه شده است.
مقصد این صادرات کشورهایی از قبیل عراق، افعانستان، پاکستان، روسیه، امارات، ترکمنستان و امثال این ها بوده. اگرچه حضور در بازارهای بین المللی و فعالیت صادراتی اهمیت زیادی به عنوان موتور محرک اقتصاد کشورها دارد ولی واقعیت این است که بسیاری از کشورها با وجود بهره مندی از داشتن پتانسیل های مناسب به خوبی نتوانسته اند در حیطه صادرات عملکرد مناسبی از خود نشان دهند. زیرا به خوبی اقدام به شناسایی موانع صادراتی و ارائه راهکار های مناسب نکرده اند. همین امر موجب شکست آن ها شده است.
با توجه به بازار های شناخته شده ایران در آسیا و با توجه به نزدیکی این بازارها که در آخر منجر به کاهش هزینه های حمل و نقل شده و حتی مزیت استفاده از نشان حلال روی محصولات غذایی در کشور های اسلامی، بازارهای بزرگی جهت صادرات محصولات کنسروی ایران به وجود آورده که جنبه ارزآوری خوبی برای کشور ایجاد کرده است.
بازرگانی صباغی زاده شرکتی معتبر در زمینه ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام خمینی با سابقه ای درخشان است. شما بازرگانان عزیز می توانید از مشاوران و کارشناسان ما در این زمینه راهنمایی بگیرید.