در جامعه کنونی فقط این اماکن دولتی و عمومی نیستند که از دوربین مدار بسته استفاده میکنند. افراد زیادی برای منازل خود، جهت پیشگیری از حوادث و حفظ امنیت ساختمانشان از این دوربینها استفاده میکنند. چنین استقبالی از تجهیزات امنیتی توجه تجار و بازرگانان زیادی را به سمت واردات دوربین مدار بسته جلب کرده است.
اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید، حتما میدانید که واردات و ترخیص دوربین مدار بسته از گمرک قوانین و بخشنامه های امور گمرکی خاص خود را دارد. اگر میخواهید بدانید چگونه میتوان دوربین مدار بسته از گمرک ترخیص کرد، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
مراحل ترخیص دوربین مدار بسته از گمرک
ترخیص کردن دوربین مدار بسته از گمرک و ترخیص کالا بین المللی مانند هر کالای دیگری نیازمند طی کردن مراحلی است. توجه داشته باشید که مدت زمان ترخیص دوربین مدار بسته از گمرک بستگی به سرعت طی کردن هر مرحله و اخذ مجوزهای لازم دارد. این مراحل به شرح زیر است:
- ورود اطلاعات شرکت در وب سایت پنجره واحد تجارت فرامرزی (EPL)
برای ترخیص دوربین مداربسته پیش از هر کاری باید به سایت پنجره واحد تجارت فرامرزی (EPL) مراجعه کنید و اظهارنامه ای که شامل اطلاعات کامل خود و دوربین مدار بسته ای که قصد واردات آن را دارید، را پر کنید. پس از پر کردن این فرم، شماره سریالی به شما داده میشود که باید آن را برای مراحل بعدی نگه دارید.
- تأیید احراز هویت توسط کارشناسان گمرک
در مرحله بعد اطلاعات شما نظیر سوابق وارداتی شخص یا شرکت مورد نظر مورد بررسی قرار میگیرد. چنانچه اطلاعات مورد تایید کارشناسان باشد، یک شماره کوتاژ یا شماره ثبت به شما داده میشود.
- ارزیابی کالا
در این گام یک کارشناس فنی از گمرک تمام اطلاعاتی که در اظهارنامه آورده شده است نظیر برند، تعداد و… را بررسی میکند. پس از اینکه بررسیهای لازم انجام شد، پروانه الکترونیکی که شامل تمامی اطلاعات کالا است، صادر میشود.
- اعطای شماره ثبت
اگر تمامی مراحل فوق برای ترخیص دوربین مدار بسته در گمرک به درستی انجام شده باشد، شماره ثبت به شخص ترخیص کننده داده میشود.
- پرداخت عوارض گمرک
در این مرحله ترخیص کننده دوربین مدار بسته از گمرک موظف است، عوارض مربوط به گمرک را پرداخت کند و فیش آن را به ارزیاب تحویل دهد.
- صدور پروانه گمرکی
مرحله بعدی ترخیص دوربین مدار بسته از گمرک جواز سبز گمرکی یا پروانه سبز به شخص ترخیص کار اعطا میشود. این جواز در گذشته به صورت فیزیکی صادر میشد، اما هم اکنون به صورت آنلاین صادر میشود.
- مراجعه به درب خروج
پس از طی کردن تمام مراحل گفته شده ترخیص کار دوربین مدار بسته در گمرک باید با پروانه سبز به درب خروج مراجعه کند. بدین ترتیب پروانه در سیستم دفتری درب خروج ثبت میشود و پشت رسید الکترونیکی مهر میشود. در این مرحله مجوز بارگیری صادر میشود و ترخیص دوربین مدار بسته از گمرک به مرحله پایانی خود میرسد.
هزینه ترخیص دوربین مدار بسته از گمرک
یکی از مسائل بسیار مهم در واردات و ترخیص دوربین مدار بسته از گمرک اطلاع از هزینه آن است. از آن جایی که تعرفه ترخیص دوربین مدار بسته از گمرک توسط هیئت وزرا تعیین میشود و به سازمان گمرک کشور ابلاغ میشود، هزینههای مربوط به ترخیص کالا از تمامی گمرکات ایران یکسان است. هزینه ترخیص دوربین مدار بسته از گمرک شامل موارد زیر است.
- حقوق ورودی کالا:
این هزینه به خدمات گمرک ارتباط دارد و طبق مقررات گمرکی کشور دریافت میشود.
- هزینههای انبارداری:
هزینههای انبارداری بلافاصله پس از ورود کالا به انبار گمرک از ترخیص کار گرفته میشود.
- هزینههای مجوزهای واردات کالا:
همانطور که متوجه شدید، برای واردات و ترخیص دوربین مدار بسته از گمرک نیاز است تا مجوزهایی از سازمانها و ارگانهای مربوطه گرفته شود. گرفتن این مجوزها هزینه های را در پی خواهد داشت.
- هزینه ثبت سفارش:
ترخیص کار دوربین مدار بسته از گمرک زمانی که سفارش فعال خود را در سازمان صنعت، معدن و تجارت ثبت میکنند، باید هزینهای هم پرداخت کنند.
- دستمزد ترخیص کالا از گمرک:
شرکت ترخیص دوربین مدار بسته از گمرک برای انجام خدمات برای ترخیص از صاحب کالا دستمزد دریافت میکند.
نکات مهم برای واردات و ترخیص دوربین مدار بسته از گمرک
- ترخیص کار دوربین مدار بسته از گمرک باید از دو قانون تعرفه کالای فرهنگی و تست استاندارد پیروی کند.
- برای ترخیص دوربین مداربسته لازم است تا مجوز استاندارد اخذ شود. داشتن این مجوز باعث جلوگیری در اتلاف وقت در گمرک میشود.
- نوسانات نرخ ارز در چند مدت اخیر باعث شده تا تعرفه گمرکی ترخیص دوربین مدار بسته از گمرک با افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی روبهرو شود.
- سیستم ارزش گذاری گمرک تعرفه گمرکی ترخیص دوربین مدار بسته را 8 درصد حساب میکند.
- برای ترخیص کردن دوربین مدار بسته از گمرک نمی توان از ارز مرجع استفاده کرد.
- هزینه های حمل و ترخیص دوربین مدار بسته به صورت کیلویی محاسبه می شود.
- تعرفه گمرکی جهت ترخیص دوربین مدار بسته 85258010 می باشد.
شرکت ترخیص دوربین مدار بسته از گمرک
با مطالعه این مطلب متوجه شدید که ترخیص دوربین مدار بسته از گمرک چندان هم کار سادهای نیست. در مواردی پیش آمده که صاحبان کالا به دلیل این که از قوانین و بخشنامه های صادره از سوی گمرک جمهوری اسلامی ایران به طور کامل اطلاع نداشته اند، در ترخیص کالای خود از گمرک با مشکلات زیادی از جمله اختلاف گمرکی، تفاوت ارزش، مرجوع کالا و… روبه شدهاند.
بروز چنین مشکلاتی پرداخت مازاد هزینه های انبارداری و حقوق و عوارض و جریمه های گمرکی را به دنبال دارد. برای مواجه نشدن با چنین مشکلاتی پیشنهاد ما این است که کار ترخیص دوربین مدار بسته از گمرک را به شرکت ترخیص کالا از گمرک و بازرگانی صباغی زاده بسپارید.
مزایای استفاده از خدمات بازرگانی صباغی زاده
این مجموعه بیش از ۶ دهه سابقه درخشان در زمینه مشاوره ترخیص کالا در تهران و خدمات امور گمرکی و دریافت مجوز از سازمان ملی استاندارد ایران را دارد.
شرکت صباغی زاده برای آن دسته از افرادی که کارت بازرگانی ندارند، امکان ترخیص دوربین مدار بسته از گمرک بدون کارت بازرگانی را فراهم نموده است. به این ترتیب که از کارت بازرگانی شرکت خود برای ترخیص دوربین های مدار بسته این افراد استفاده میکند و کالا با نام این شرکت وارد کشور میشود.
این تیم با تجربه قادر به واردات و ترخیص انواع دوربین مداربسته مینیاتوری، دوربین مداربسته با سیم، دوربین مداربسته بدون سیم، دوربین مداربسته صنعتی، دوربین مداربسته بولت دید در شب مادون قرمز، دوربین مداربسته دام ( سقفی) و دوربین مداربسته تحت شبکه ( IP Camera ) میباشد.