ترخیص قهوه از گمرک به دلیل این که این ماده خوراکی جزئ 10 اولویت واردات قرار دارد دارای دو برابر سود بازرگانی است. واردات قهوه به ایران یکی از تجارت های پررونق برای افزایش سرمایه محسوب می شود. جهت واردات قهوه بازرگانان مستلزم اخذ مجوز از وزارت بهداشت می باشند و همچنین باید استاندارد بودن محموله قهوه وارداتی ثابت شود برای انجام این امور که زمان زیادی از شما به عنوان یک بازرگان می گیرد می توانید ازترخیص کار قهوه از گمرک کمک بگیرید.در خصوص واردات قهوه به کشور در حال حاضر هیچ ممنوعیتی وجود ندارد. بزرگترین تولیدکنندگان قهوه عبارتند از: برزیل، ویتنام، اندونزی، کلمبیا، هند، اتیوپی، پرو، گوآتمالا، مکزیک و هندوراس. بیشترین واردات قهوه به ایران از کشورهای امارات که میزان این صادرات بیش از 666 تن قهوه بوند است و می توان گفت نیمی از بازار قهوه وارداتی به ایران را در دست دارد کشورهایی از قبیل ایتالیا و ترکیه و اندونزی با حجم صادراتی بیش از 300 تن قهوه بزرگترین صادر کنندگان قهوه به ایران هستند.
واردات و ترخیص قهوه از گمرک
اگر بازگانان به میزان کافی از قوانین مربوط به واردات کالاهای مختلف در گمرک های کشور و اهواع تعرفه های مربوط به واردات کالا و مدارک و اسناد لازم آشنا باشند و همچنین بهترین تولید کنندگان کالاهای مورد نظر خود را به خوبی بشناسند و ارتباط خوبی با آن ها داشته باشند می توانند به بیشترین سود در مدت محدودی برسند و این شایسته تمامی بازرگانان و تجار است. اما اگر به حد کافی از این موارد اطلاع ندارید می توانید با بهترین مجموعه بازرگانی در خصوص واردات و ترخیص کالا مشورت کنید.
بازرگانی صباغی زاده شما را با بهترین شیوه ترخیص قهوه از گمرک آشنا می کند. این مجموعه به دلیل سابقه طولانی مدت و درخشان در خصوص واردات و ترخیص کالاهای مختلف و استفاده از کارشناسان زبده بهترین راهنما برای تجار می باشد. مجموعه بازرگانی صباغی زاده به ترخیص انواع قهوه از جمله : قهوه فرانسه، قهوه اسپرسو، قهوه بونداده، قهوه کاپوچینو، قهوه فوری، واردات قهوه خام به صورت عمده و خرده فروشی و قهوه ترک و همچنین دستگاه هایی نظیرقهوه ساز و اسپرسو سازمی پردازد.
ترخیص کار قهوه از گمرک مجموعه بازرگانی صباغی زاده با مجوزهای لازم جهت ترخیص قهوه در گمرک به خوبی آشنایی دارد این مجموعه بازرگانی آماده آزاد سازی کانتینر های قهوه چای و نسکافه واردکنندگان عزیز در گمرک می باشد.
مراحل ترخیص قهوه از گمرک
برای ترخیص کالا از گمرک شما نیاز به ارائه قبض انبار دارید و جالب است بدانید که قبض انبار تا زمان ارسال مدارک واگذاری مالکیت از فروشنده به خریدار ابلاغ نمی شود. البته جهت ترخیص کالا در بندر عباس تنها صاحب کالا دارای کارت بازرگانی و ترخیص کار دارای کارت حق العملکاری می تواند اقدام کند. و تا قبل از پرداخت مالیات و تعرفه های گمرکی ترخیص کالا صورت نخواهد گرفت. جهت واردات و یا صادرات قهوه نیاز به اخذ مجوز از سازمان ها و ارگانهای بخصوصی از قبیل زیر هستید:
- کارت بازرگانی
- بیمه نامه
- اینویس
- بارنامه کالا
- مجوزات لازم برای ترخیص قهوه ایران: مجوز سازمان حفظ نباتات، مجوز سازمان بهداشت و غیره
- گواهی بازرسی
- پرداخت تعرفه گمرکی و مالیات
- قبض انبار
روش ترخیص قهوه از گمرک
توصیه ما به بازرگانانی که قصد واردات و ترخیص قهوه در گمرک را دارند این است که برای جلوگیری از مشکلات احتمالی در این راه، پیش از هر اقدامی در خصوص واردات قهوه از مشاور واردات و صادرات از یک مجموعه بازرگانی با سابقه راهنمایی بطلبید. این نکته هم در خصوص واردات هم در حوزه صادرات کالا اهمیت والایی دارد که نمی توان از ان چشم پوشی کرد. برای آگاهی از قوانین مربوط در این زمینه باید قبل از شروع فعالیت های خود اقدام کنید.
مشکلات واردات قهوه برای بازرگانان
قهوه و فراورده های آن از محبوب ترین نوشیدنی ها در ایران است. این کالایکی از محصول وارداتی قلمداد می شود. کشور برزیل مهد قهوه در دنیا محسوب می شود که مرغوب ترین نوع آن جنبه صادراتی دارد و به ایران و سایر کشورها صادر می شود.
اگر به عنوان یک بازرگان و تاجر به دلیل طولانی بودن روند واردات و ترخیص قهوه از گمرک نگران هستید و احتمال می دهید کالا در گمرک کیفیت خود را از دست بدهد ما به شما توصیه می کنیم این کالا را به صورت دانه وارد کنید در حقیقت دانه ها نسبت به پودر از ماندگاری بسیار بیشتری برخورداراند.
در حال حاضر دانه های قهوه ای که در بازارهای داخلی به فروش می رسد شامل قهوه روبوستا و عربیکا هستند. قهوه روبوستا از محصولات قاره آفریقا بوده و مزه ای آن تلخ و کافئین آن بسیار بالا است. اما قهوه عربیکا در امریکای جنوبی کشت می شود و از کیفیت بالایی برخوردار است. این قهوه سهم عمده ای از بازار را به خود اختصاص داده است.
قهوه رومانی و ایتالیایی نیز جز محصولات وارداتی به ایران هستند که البته دارای قیمت بسیار بالایی هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از مشاوره ترخیص قهوه از گمرک مجوعه بازرگانی صباغی زاده بهره ببرید.
تعرفه گمرکی جهت ترخیص قهوه
تعرفه انواع قهوه، هزینه ترخیص قهوه از گمرک را مشخص می کند. قیمت ترخیص قهوه از گمرک بر اساس نوع آن متفاوت است. گمرک کشور برای هر کالای وارداتی تعرفه گمرکی خاصی در نظر می گیرد.
در حقیقت تعرفه نوعی معیار عددی یا رقمی برای شناسایی و تعیین جایگاه کالاها در زمینه ترخیص کالای صادرتی می باشد. یا به عبارتی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت به منظور ورود کالا به هر کشور تعرفه ان کالا می گویند. تعرفه ترخیص قهوه با توجه به نوع آن از قبیل: قهوه بو داده یا بو نداده، کافئین دار یا غیر کافئین دار، در بسته بندی خرده فروشی یا عمده فروشی، کوبیده و سایر موارد در کتاب مقررات واردات و صادرات تنظیم گردیده و دارای میزان متفاوتی است.
برای مثال تعرفه قهوه بو داده کافئین گرفته بسته بندی شده برای خرده فروشی دارای 32% حقوق گمرکی و سود بازرگانی (4% حقوق گمرکی+28% سود بازرگانی) می باشد که با محاسبه دو برابر سود بازرگانی حقوق و عوارض آن 60% (60=4+2*28) خواهد بود و 9% مالیات ارزش افزوده نیز به ان تعلق می گیرد. تعرفه قهوه بو نداده و کافئین نگرفته در بسته بندی خرده فروشی و یک کیلوی و وزن های کمتر 09011110 تعیین شده است و تعرفه گمرکی مربوط به قهوه بو نداده و کافئین گرفته در بسته بندی خرده فروشی به وزن یک کیلو و وزن های کمتر از یک کیلو 09011210 محاسبه شده است.
بعضی از خدمات ترخیص کالا توسط مجموعه بازرگانی صباغی زاده:
- خدمات مربوط به اخذ مجوز سازمان حفظ نباتات(قرنطینه) و مجوز بهداشت و استاندارد مربوط به ترخیص
- تنظیم اظهار نامه گمرکی مربوط به کالا
- مشاوره ارزشی و تعرفه ای کالاها
- ارائه حواله و ضمانت نامه های بانکی به گمرک
- ارائه خدمات مربوط به حمل و نقل بین المللی و ترانزیت داخلی کالاهای مختلف
- اخذ نمایندگی
سوالات متداول در خصوص ترخیص و واردات قهوه
در حقیقت واردات قهوه به دلیل اینکه از کشورهای مختلفی به ایران صادر می شود، تحت تاثیر عواملی از قبیل: ممنوعیت واردات قهوه به ایران از بعضی کشورها، تعرفه های کالا و افزایش چند درصد هزینه گمرکی، حقالزحمه ترخیصکاران و مالیات دارای قیمت مختلفی است.
احساس سیری بعد از خوردن قهوه، بالارفتن سوخت و ساز بدن، تعرق زیاد پس از صرف قهوه، کاهش افسردگی، تنظیم فشار خون و... .
انجام مراحل فرآوری و آماده سازی دانه ها در کشور مبدا، انجام دادن آزمایشات مختلف برای تایید سلامت و تازه بودن دانه های قهوه در کشور مبدا، بسته بندی در کیسه های مخصوص با وزن های مورد تایید استاندارد، حمل محموله وارداتی به وسیله کانتینرها و در نهایت درج تمامی اطلاعات مربوط به ویژگی های کمی و کیفی بر روی بسته بندی دانه های قهوه. علت تغییر و افزایش قیمت قهوه و واردات آن چیست؟
مهم ترین لایل افزایش استفاده از دانه قهوه در کشور چیست؟
مهم ترین قوانین واردات دانه قهوه به ایران چیست؟