پارچه چتایی، نوعی پارچه از جنس الیاف گیاهی است که برای ساخت گونی و کیسه های محکم از آن استفاده می شود. این پارچه، بیشتر در کشورهایی مانند هند و پاکستان تولید می شود. یکی از خدمات حرفه ای شرکت ترخیص کالا و بازرگانی صباغی زاده ترخیص پارچه چتایی از گمرک در سریع ترین زمان است. شما می توانید از ترخیص کاران این شرکت کمک بگیرید تا دچار ضرر در تجارت نشوید.
واردات پارچه چتایی
از آنجایی که گیاه چتایی در کشورهای گرمسیری مانند هند، پاکستان و بنگلادش کشت می شود، شاهد رونق تولید پارچه چتایی در این کشورها بوده و بدیهی است که واردات پارچه نام برده نیز از این مناطق صورت میگیرد. چنین محصولاتی، معمولاً به صورت رول کنفی به کشور وارد می شوند.
واردات پارچه چتایی ممکن است، به صورت مستقیم (ارتباط با تولیدکننده محصول) یا غیرمستقیم انجام گیرد. واردات از طریق شرکت های وابسته، واردات آنلاین با خرید از فروشگاه اینترنتی، واردات به واسطه کارگزاری گمرکی و واردات از طریق اتحادیه های تجاری، رایج ترین روش های غیرمستقیم واردات پارچه چتایی به شمار می روند.
گفته می شود که پارچه چتایی بنگلادشی یا بنگال، بهترین پارچه حوزه خود به شمار می رود. در هر حال تجار و بازرگانان باید دقت کنند که با بررسی بازار، کیفیت و قیمت محصولات و در نظر گرفتن ملاک های خود، کشور صادرکننده و شیوه واردات کالا را انتخاب نمایند. در این راستا می توان از مشاوران موفقی مانند کارشناسان بازرگانی صباغی زاده کمک گرفت.
نحوه ترخیص پارچه چتایی
بخش اعظم واردات پارچه چتایی به کشور از طریق مرزهای آبی انجام می شود؛ اما برای ترخیص این کالا نمیتوان از هر گمرکی استفاده کرد. با توجه به حجم بالای واردات پارچه، گمرک هایی برای ترخیص تخصصی پارچه انتخاب شده اند.
به طور کلی پارچه مذکور بیشتر از گمرک های بوشهر و ترخیص کالا از گمرک خرمشهر وارد می شود؛ اما در مورد محمولههای هوایی، گمرک فرودگاه امام خمینی، بهترین گزینه است.
نکته بسیار مهم درباره واردات و ترخیص پارچه چتایی از گمرک آن است که واردکننده باید قبل از هر اقدامی، نمونه پارچه را جهت بررسی به گمرک بفرستد، تا در آزمایشگاه استاندارد بررسی شده و کد تعرفه آن تعیین گردد. در غیر اینصورت، واردات پارچه چتایی، شامل جریمه انتظامی (بین 10 تا 100 درصد) می شود. در هنگام واردات پارچه چتایی و قبل از ترخیص آن نیز نمونه ای از پارچه وارداتی به آزمایشگاه سپرده می شود، تا استاندارد آن بررسی و با نمونه درج شده در اظهارنامه مطابقت داده شود.
مراحل ترخیص پارچه چتایی
- ثبت اظهار در سامانه EPL
- مجوز ثبت سفارش پارچه چتایی
- احراز هویت و تعیین مسیر
- تهیه مدارک لازم
- اخذ مجوزهای لازم برای پارچه چتایی
- بررسی تعرفه و تطبیق کالا توسط کارشناس
- انبارداری و اجازه بارگیری
مدارک لازم برای ترخیص پارچه چتایی
همانند هر کالای دیگری برای ترخیص پارچه چتایی در گمرک به اسناد و مدارکی نیاز داریم که برخی از آنها در ادامه ذکر شده اند:
- فاکتور و پیش فاکتور
- بارنامه
- ترخیصیه
- گواهی مبدأ
- گواهی بازرسی کالا
- قبض انبار
- بیمه نامه
- اظهارنامه واردات پارچه
مجوز های لازم برای ترخیص پارچه چتایی
برای ترخیص این محصول لازم است مجوزها و گواهی های مربوط به استاندارد کیفیت و بهداشت پارچه را داشته باشید.
هزینه ترخیص پارچه چتایی از گمرک
همانند هر محصول دیگری، ترخیص پارچه چتایی از گمرک، هزینه هایی را شامل می شود. تعرفه وارداتی، مالیات ورودی، عوارض ورودی و مالیات بر ارزش افزوده (9 درصد) از جمله این هزینه ها هستند.
هزینه ترخیص پارچه چتایی بسته به حجم بار، کشور صادرکننده، روش واردات و مواردی از این قبیل متفاوت است.
برای ترخیص کالا از گمرک تهران و دیگر گمرکات با مشاورین حرفه ای بازرگانی صباغی زاده در ارتباط باشید.
تعرفه گمرکی پارچه چتایی
به طور کلی کد تعرفه ترخیص پارچه کنف گونی در گمرک، زیر ردیف 5310 قرار می گیرد.
بهترین شرکت بازرگانی برای واردات پارچه چتایی
ترخیص پارچه چتایی، یک کار کاملاً تخصصی است. از طرفی قوانین مربوط به ترخیص پارچه، مدارک مورد نیاز، تعرفه ها و هزینه ها مدام در حال تغییر هستند؛ در نتیجه برای موفقیت در واردات محصول نام برده باید از افراد خبره کمک گرفت.
بازرگانی صباغی زاده، بیش از 6 دهه است که در زمینه ارائه خدمات مربوط به واردات، صادرات، ترخیص کالا و انجام تشریفات گمرکی فعالیت می کند. این مجموعه از وکلا، کارشناسان، مشاوران و ترخیص کاران متخصصی بهره می برد که از تجربه بالایی برخوردار بوده، بر قوانین و ضوابط ترخیص کالا مسلط هستند.
در صورتی که بازرگانی صباغی زاده را به عنوان ترخیص کار برای ترخیص پارچه چتایی انتخاب کنید، در کوتاه ترین زمان ممکن و با کمترین هزینه، موفق به واردات کالای خود خواهید شد.