ترخیص کالا از گمرک

آگاهی از قوانین و مدارک لازم برای ترخیص کالا از گمرگ می تواند شما را از پرداخت ضرر های مالی حفظ کند. ما در ادامه شما را با مراحل ترخیص آشنا می کنیم و با ارائه لیستی از قوانین و مقررات مرتبط با آن ها مانع از بروز هرگونه جریمه می شویم. قوانین ترخیص قطعی کالا از گمرک در هر کشوری متفاوت است، بنابراین قبل از ارسال یا سفارش کالا باید دستورالعمل های ترخیص بار را توسط شرکت صباغی زاده  بررسی کنید.

فرم ها و مدارک و اطلاعات دقیق از مراحل ترخیص گمرک

ترخیص کالا به چه معناست؟

ترخیص به فرایندی گفته می شود که مالک بار یا نماینده آن، طی انجام مراحلی و در طبق چهارچوب و قوانینی که توسط اداره گمرک کشور تعیین می شود، کالای مورد نظر را با موفقیت از گمرکات آزاد می کنند.

به علت آنکه خدمات ترخیص کالا از گمرک کار تخصصی است، برای آنکه متحمل خسارت های سنگین مالی نشوید، باید توسط فردی انجام شود که اطلاعات کافی در مورد شرایط و مدارک مورد نیاز ترخیص کالا بین المللی و انواع کالا را دارد و به تمامی قوانین گمرکی روز کشور آگاهی کامل دارد.

جهت ارتباط با ما می توانید از طریق شماره تلفن زیر اقدام کنید

برای درخواست مشاوره وارد صفحه زیر شوید

صفر تا صد ترخیص کالا از گمرک

مراحل کامل ترخیص کالا از گمرک

 

 

مراحل ترخیص کالا از گمرک

انجام مراحل ترخیص کالا در گمرک دارای یکسری مسیرهای پر پیچ و خمی است که برای یک شرکت فعال و با تجربه در زمینه واردات و صادرات شاید کار آسان و ساده ای به شمار رود، اما قطعاً برای افراد غیر متخصص یکی از سخت‌ترین کارها خواهد بود. پس از اینکه به آماده‌سازی مدارک ترخیص کالا در گمرک پرداختید باید این مراحل را دنبال کنید.

 

  • گام اول: دریافت پروفرما از فروشنده

در مرحله اول باید از هر شرکتی که کالای مود نظر خود را خریداری کرده اید پیش فاکتور دریافت کنید که در آن نحوه پرداخت و تعهد طرفین و … مشخص شده است.

  • گام دوم: ثبت سفارش کالا در سامانه جامع تجارت

قبل از شروع این مرحله باید در ابتدا به بررسی نوع کالای خود( ممنوعه، مشروط و مجاز) بپردازید. سپس با وارد کردن اطلاعات خود در سامانه ثبت سفارش کالابه صورت رسمی اقدام به وارد کردن کالای خود به کشور را انجام داده اید.

نکته: در این مرحله فرد برای ثبت سفارش باید کارت بازرگانی داشته باشد.

  • گام سوم: تخصیص ارز از بانک مرکزی

واردکننده پس از ثبت سفارش در سامانه، باید برای اجازه و دریافت ارز نیمایی یا حواله خرید کالا، به شعبه بانکی که در پروفرما خود مشخص کرده مراجعه کند. این مرحله تا 30 روز ممکن است طول بکشد.

 

  • گام چهارم: ثبت اظهار از طریق سامانه گمرکی

اولین مرحله برای ترخیص کالا از گمرک به این صورت است که باید به تکمیل اظهارنامه واردات و ثبت اطلاعات در سیستم گمرک کشور بپردازید. این مراحل ترخیص کالا در گمرک که شامل ارائه اسناد جهت اظهار کالا (اظهارنامه واردات قطعی، کپی کارت بازرگانی معتبر، قبض انبار، بارنامه، ترخیصیه، گواهی مبدأ، بیمه نامه گمرکی و …) می باشد، به ثبت اطلاعات شما به صورت آنلاین و مستقیم می پردازد.

حال پس از آن نیز نوبت به بررسی و تائید اظهارنامه می رسد. درواقع اگر تمامی اطلاعات را به درستی درج کرده باشید، نرم‌افزار یک شماره سریال و یک شماره عطف به شما ارسال خواهد نمود. پس از آن از اطلاعات خود پرینت گرفته و نگه دارید.

 

  • گام پنجم: اخذ کوتاژ گمرکی و تعیین مسیر در دایره احراز هویت

در گام بعدی شما باید به انجام مراحل احراز هویت و اظهارکالا بپردازید. دایره احراز هویت که به همان دایره فنی گمرک اشاره می نماید، اسناد را مورد بررسی قرار داده و پس از تائید نمودن شماره ثبت یا کوتاژ (ثبت اظهارنامه واردات یا صادرات کالا در گمرک) را درج می کند. حالا که به اخذ کوتاژ گمرکی پرداختید، اظهارنامه لاک و مهر می گردد. حال در طول این مراحل ترخیص کالا در گمرک از سه مسیر سبز، زرد و قرمز جهت ترخیص کالا استفاده می نمایند.

این مسیرها برای صرفه جویی در زمان و نیرو و در دیگر مشکلات مقابل تعیین می گردند که به عواملی همچون نوع کالا، درصد مأخذ حقوق ورودی و … بستگی دارند. مسیر سبز به معنای دریافت مجوزهای لازم، مسیر زرد به معنای چک کردن مدارک و اسناد به وسیله کارشناسان گمرکی و مسیر قرمز نیز ارزیابی و کنترل کالا به صورت فیزیکی و دریافت مجوز و تأییدیه توسط کارشناسان می باشند.

 

  • گام ششم: کنترل و ارزیابی کالا

در پی این مراحل پس از آنکه مسیر تعیین گردید، کالاها مورد ارزیابی قرار می گیرند. نکته جالب اینکه تمامی این پیگیری و انجام امور در کوتاه ترین زمان به وسیله  بازرگانی خبره و مستبد به آسانی انجام می پذیرد. پس از اینکه بررسی و کنترل کالا با موفقیت انجام گشت، وارد مرحله دریافت مجوز می شوید.

 

  • گام هفتم: دریافت مجوزهای به کار گرفته شده

از دیگر مراحل ترخیص کالا در گمرک دریافت مجوز های لازمه است که به وسیله سیستم و کارشناس و با توجه به نوع کالا تعیین می گردند. از جمله این مجوزها می توان به استاندارد، بهداشت، تجهیزات پزشکی، جهاد و … اشاره نمود.

 

  • گام هشتم: بررسی نمودن اظهارنامه به وسیله کارشناس

بررسی تعرفه و تطبیق کالا با اسناد گام بعدی است که توسط کارشناس سرویس صورت می پذیرد. این کارشناس وظیفه دارد تا به بررسی تمامی اسناد و مجوزهایی که اشاره کردیم بپردازد و رئیس سرویس نیز امضاها و روند نهایی پرونده ها را دنبال کرده و اجازه را صادر می کند.

 

  • گام نهم: صدور سند ترخیص و پرداختی های گمرکی

در این مرحله از مراحل ترخیص کالای وارداتی از گمرک، یک مبلغی از سوی گمرک تعیین می شود که صاحب کالا می بایست آن مبلغ را به صورت فیش نقدی به حساب گمرک واریز نماید. حال فیش را دریافت کرده و پروانه سبز گمرکی را برای او صادر می نمایند. این پروانه سبز نشان دهنده به پایان رسیدن عملیات ارزیابی بوده و صاحب کالا این اجازه را دارد تا به خروج کالاهای خود پس از انجام موفقیت آمیز مراحل ترخیص کالا از گمرک بپردازد.

 

  • گام دهم: انبارداری و اجازه بارگیری

بعد از اینکه تمامی تشریفات کار در سرویس ارزیابی، صدور سند ترخیص، پرداختی های انجام گشته با شرکت حمل و نقل و دریافت قبض انبار و سایر مدارک لازم به درستی صورت پذیرفت، اجازه بارگیری به شما خواهند داد. در طی این مراحل ترخیص بار از گمرک یک مبلغی نیز باید جهت انبارداری بپردازید. این مبلغ با توجه به قوانین گمرک های مختلف متفاوت بوده و هزینه ها نیز بر حسب بارگیری، بیمه، مدت زمان ماندگاری کالا در انبار و … تعیین می گردند.

 

  • گام یازدهم: خارج شدن کالا از گمرک

حال در پایان با دریافت بیجک انبار از انبار دار که نشان دهنده تحویل کالا به صاحب مال می باشد، می توانید کالای خود را بارگیری کرده و محموله پس از بررسی های خروجی به انبار مشتری ارسال می گردد. در نظر داشته باشید شرکت خدمات ترخیص کالا صباغی زاده  تمام این مراحل ترخیص کالای وارداتی در گمرک را با نهایت دقت و سرعت و بدون اتلاف وقت به انجام می رساند.

 

اظهارنامه صادراتی

بازرگانان برای نگهداری کالا در گمرکات کشور و صادرات کالا نیاز به اظهارنامه صادراتی که به نوعی اظهارنامه گمرکی نیز هست دارند. برای ارائه اظهارنامه صادراتی باید از طریق سامانه ELP اقدام نمایید.

 

مدارک ترخیص کالا از گمرک شامل چه اسنادی هستند؟

مراحل ترخیص کالا

یکی از اولین مراحل ترخیص کالا از گمرک آماده کردن اسناد و مدارکی است که باید در رابطه با آن به خوبی برنامه ریزی کرده تا بتوانید به اداره گمرک مراجعه کنید. این مدارک به چندین دسته تقسیم می شوند که شامل موارد زیر هستند:

1. مدارک مربوط به کالا:

بارنامه، قبض انبار، ترخیصیه، پیش فاکتور یا پروفرما اینویس، گواهی مبدا، فهرست عدل بندی، فاکتور، بیمه نامه در صورت وجود، ثبت سفارش بازرگانی، گواهی بازرسی، مجوزهای قانونی و گواهینامه استاندارد

2. مدارک مربوط به صاحب کالا:

اصل کارت بازرگانی، اصل کارت ملی، کپی تمامی صفحه های کارت بازرگانی، کپی صفحه کارت ملی مربوط به صاحب کالا

3. مدارک مربوط به نماینده صاحب کالا:

اصل و کپی کارت ملی، اصل و کپی وکالت نامه محضری، کپی دفترچه بیمه، کپی معرفی نامه، کپی وکالت، اصل و کپی معرفی نامه برای گمرک مربوطه

شماره تماس بازرگانی صباغی زاده: 02188172427

شرایط ترخیص کالا از گمرک

علاوه به داشتن یکسری مدارک که برای ترخیص کالا در گمرک لازم و ضروری است، باید فردی که کار ترخیص را انجام می دهد کارت بازرگانی یا حق العمل کاری، که توسط سازمان های نظارتی کشور تایید شده است را داشته باشد. این کارت نشان دهنده این است که تمامی فعالیت های بازرگان قانونی است.

یک دیگر از نکات بسیار مهم که باید به آن توجه داشت، ارزش کالای ترخیصی است زیرا هزینه ترخیص کالا ها در مرز های مختلف کشور های دیگر متفاوت است.

شرایط و قوانین ترخیص کالا در گمرک ایران

هر کشوری برای ترخیص بار از گمرک قوانین خاصی دارد. در ادامه به برخی قوانین ترخیص کالا در فرودگاه ایران می پردازیم:

  • مواردی مانند: مقدار معقول سیگار و عطر تنها برای مصرف شخصی شامل واردات رایگان محسوب می شوند.
  • واردات برخی گونه های گیاهی و جانوران زنده به در خطر انقراض هستند، ممنوع و محدود می باشد مگر با ارائه مجوز از اداره محیط زیست ایران.
  • واردات انواع میوه ها، توت ها، گیاهان، نهال، سبزیجات، ریزوم ها، دانه ها، خاک، حشرات، قارچ ها، پرندگان، حیوانات و محصولات آنها ممنوع می باشد.
  • واردات مشروبات الکلی، کتاب یا مجلات قدیمی مطلقا ممنوع می باشد.
  • واردات آزاد سیگار تنها تا مقادیر معقول مجاز می باشد.
  • ورود حیوانات خانگی تنها با به همراه داشتن مجوز از سازمان دامپزشکی ایران مجاز می باشد و در نهایت افسر گمرک تصمیم خواهد گرفت که حیوان خانگی در قرنطینه نگهداری یا وارد شود. همچنین حیوانات خانگی باید دارای مدرک واکسیناسیون هاری و پاسپورت حیوان خانگی باشند.
  • افراد موظف خواهند بود که هرگونه نقض قوانین در کالاها را به گمرک اطلاع دهند، همچنین عدم رعایت مقررات مشمول مجازات مقرر در قانون قاچاق کالا خواهد شد.

 مسیرهای گمرکی

برای مدیریت و نظارت کارشناسان گمرک سه مسیر سبز و زرد و قرمز وجود دارد. این مسیر های گمرکی عوامل مختلفی را از قبیل نوع کالا، وضعیت کالا(نو یا مستعل) ، اعتبار مالک و کشور سازنده کالا را بررسی می کند.

مسیر سبز شامل مراحل زیر می شود:

  • صندوق
  • اجازه برای بارگیری
  • انبار داری
  • تشریفات گمرکی درب خروج
  • تایید کردن نهایی

مسیر زرد شامل مراحل زیر می شود:

  • بررسی کارشناسی
  • آزمایشگاه-ارزیابی استاندارد
  • تایید نهایی
  • صندوق
  • اجازه بارگیری
  • انبارداری
  • تشریفات گمرکی درب خروج

مسیر قرمز شامل موارد زیر می شود:

  • کارشناسی
  • آزمایشگاه
  • استاندارد
  • بررسی مجدد کارشناسی
  •  تایید نهایی
  • صندوق
  • اجازه بارگیری
  • انبارداری
  • تشریفات گمرکی درب خروج

 

حمل یکسره به چه معناست؟

مراحل انجام ترخیص کالا

زمانی که کالای وارد شده بدون تخلیه و تحویل در گمرک ورودی باشد پس حمل یکسره صورت گرفته است و جز روش های گمرکی به حساب نمی آید.

 

اظهار نامه حمل یکسره

به طور معمول در روش حمل یکسره و حمل  و نقل داخلی فرایند مطابق با دفترچه تی آی آر انجام می شود البته لازم به ذکر است در برخی موارد باید یکسری امور اداری حمل یکسره انجام شود و فرم اظهارنامه ترانزیت به کارشناسان ارائه شود.

 

حمل و نقل یکسره مناسب چه نوع کالاهایی است؟

کالاهایی مثل مواد فاسد شدنی یا شکستنی که تجهیزات کافی برای نگهداری آنها در گمرک وجود ندارد حمل یکسره بهترین روش برای وارد کردن آن ها است.

 

تفاوت حمل یکسره و ترانزیت داخلی

حمل یکسره به نسبت از ترانزیت داخلی راحتتر است زیرا باید مطابق با موارد ذکر شده در بارنامه تحویل گمرک مقصد یا انبار وارد کننده داده شود و این بدین معناست که کالا در همان حالتی که در انبار مبدا بوده، در انبار مقصد تحویل داده می شود و تنها صدور پروانه یا بررسی دفترچه توسط گمرک مقصد کافی می باشد اما در حمل و نقل داخلی به دلیل صدور قبض انبار در گمرک ورودی حضور صاحب کالا در آنجا برای انجام مراحل اداری لازم می باشد.

انواع کالا برای ترخیص کالا از گمرک

کالاها برای ترخیص در گمرک به سه دسته تقسیم می شوند: کالاهای مجاز، کالاهای مشروط و کالاهای ممنوعه.

کالاهای مجاز:

 به صورت قانونی و به راحتی ترخیص خواهند شد و مانعی برای ورود آنها به کشور وجود ندارد.

 کالاهای مشروط:

 شامل کالاهایی است که ورود آنها ضمن رعایت قوانین انجام می شود.

کالاهای ممنوعه:

 هر کشوری فهرستی از اقلام و مواردی دارد که اجازه ورود آنها به کشور را نمی دهد. این موارد در دسته کالاهای ممنوعه قرار می گیرند. به عنوان مثال: مشروبات الکلی، مایعات قابل اشتعال و هرچیزی که خطرناک و غیرقانونی است، در این دسته قرار می گیرد.

 

ترخیص انواع کالاهایی که نیاز به مجوز تجهیزات رادیویی دارند

برخی از این وسایل عبارت اند از:

  • تلفن با سیم،
  • کارت های شبکه،
  • تلفن همراه دارای صفحه،
  • میکروفن بدون سیم،
  • ریز میکروفن،
  • کالاهای مربوط به تلفن همراه،
  • تلفن های رومیزی و آنتن های رادیویی

 

 

ترخیص کالا بدون ثبت سفارش

طبق قوانین گمرکی کشور برای واردات کالا باید از قبل ثبت سفارش انجام شود. اما کالا های مورد نیاز برای افراد ساکن مرز ها و شرکت های تعاونی آن ها، کارکنان کشتی، برخی لوازم ضروری نظامی و کالاهای خاص انرژی اتمی ظبق تاییدیه وزارت دفاع و سازمان انرژی اتمی، اجناسی که مسافر در حد مجازی مطابق با مقررات و طبق فهرست کالاهای مجاز وزارت صمت با خود همراه دارد، کالاهای وارد شده که از طریق پست بر اساس  مقررات صادرات و واردات، نمونه کالا(ورود موقت) برای قراردادن در نمایشگاه‌های بین المللی نیاز به ثبت سفارش ندارند.

ثبت سفارش خدمات یا مشاوره:

Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, jpeg, Max. file size: 20 MB.

آیا کالاها قبل از ترخیص بازرسی می شوند؟

هنگامی که کالا از یک کشور به کشور دیگری ارسال می شود، قبل از ترخیص بار باید از گمرک عبور کند. گمرک تمامی بسته های بین المللی ورودی به کشور را بررسی می کند تا مطمئن شود که با قوانین و مقررات و سیاست کشور مطابقت دارد و همچنین تعیین می کنند که چه عوارض و مالیاتی به کالا تعلق می گیرد.

 بسته ها و محموله ها قبل از ترخیص کالا از گمرک بدون دلیل موجه باز نمی شوند. هر محموله از طریق دستگاه اسنکر یا اشعه ایکس بررسی و تطابق داده می شود. با این وجود اگر بسته ای آسیب دیده باشد، یا با اطلاعات فرم اظهارنامه کالا مطابقت نداشته باشد، فورا آن را باز می کنند.

مدت زمان ترخیص کالا از گمرک

فرآیند ترخیص کالا از گمرک ممکن است بسته به نوع کالا چند دقیقه یا چند ساعت به طول بینجامد. مدت زمانی که برای ترخیص انجام می شود به عواملی مانند: کشور مبدا و مقصد، نوع کالا، تعداد کالاهایی که همزمان از گمرک عبور می کنند بستگی دارد.

 در برخی موارد در صورت بروز مشکل، مدت زمان ترخیص کالا از گمرک روزها و هفته ها طول می کشد. اداره گمرک در صورت وجود هرگونه مشکلی در فرآیند ترخیص بار به طور مستقیم با گیرنده کالا تماس می گیرد.

از این رو لازم است اطلاعات و جزئیات تماس دقیق خود را به عنوان گیرنده در فرآیند سفارش و رزرو کالا ارائه دهید. توجه داشته باشید که زمان تخمینی تحوبل کالا برای هر سرویس، شامل تاخیرهای ناشی از فرآیندهای گمرکی کشور مقصد نمی شود.

هنگام تحویل کالا توسط سیستم حمل و نقل بین المللی، زمان تحویل کالا توسط گمرک می تواند در مدت زمان طولانی تری انجام شود. بنابراین همیشه زمان اضافی بر زمان تخمینی تحویل کالا در نظر گرفته و به طور مداوم نسبت به پیگیری ترخیص بار از گمرک اقدام نمایید.

کالاها می توانند قبل از ترخیص  تا زمان پرداخت عوارض و مالیات به مدت 90 روز در انبار موقت گمرک قرار بگیرند و پس از آن کالا توقیف خواهد شد و باید مالیات و جریمه بپردازید. بدین منظور لازم است که نسبت به دریافت اظهارنامه نگهداری موقت اقدام نمایید و کالا مورد بررسی قرار بگیرد.

مهم ترین دلایلی که باعث عدم ترخیص کالا از گمرک

پیام ترسناک “محموله در گمرک متوقف شده است” پیامی است که برای همه واردکنندگان ناخوشایند است. دلایل متداولی وجود دارد که باعث می شود کالای موردنظر دچار تعلیق ترخیص شود. شایع ترین ااین دلایل نبود اسناد و اطلاعت که اغلب می تواند در مبدا اصلاح شوند.

 در ادامه برخی مواردی که بر افزایش مدت زمان ترخیص تاثیر دارند، بیان خواهیم کرد در صورت بروز مشکلاتی از این دست، کالای موردنظر تا زمان رفع مشکل در انبار گمرک نگهداری خواهد شد:

  • اسناد گم شده با نادرست
  • کالاهای ممنوعه
  • تعویق پرداخت هزینه ترخیص کالا از گمرک
  • فاکتور تجاری ناقص

فاکتور تجاری برای ثبت اظهارنامه گمرکی از طرف واردکننده استفاده می شود. نیاز است که تمام اطلاعات کالا به طور دقیق در فاکتور تجاری وارد شود، تا این اطمینان حاثل شود که تمام قوانین گمرکی برای ترخیص رعایت شده است. هرگونه نقض در اطلاعات می تواند حمل و نقل و ترخیص بار را به تاخیر بندازد.

  • مشکل در تماس با گیرنده کالا
  • مقدار غیر مجاز کالا

اگر کالای شما به اصطلاح در گمرک گیر کرده و ترخیص نمی شود، لازم است که به عنوان اولین اقدام با فرستنده کالا تماس بگیرید و ببینید چه اتفاقی برای محموله شما افتاده است. وجود کد پیگری در هنگام ثبت سفارش و خرید می تواند به راحتی این امکان را برای شما فراهم کند که به طور دقیق از موقعیت کالای خود مطلع شوید.

شماره تماس بازرگانی صباغی زاده: 02188172427

قیمت ترخیص کالا از گمرک

هزینه ترخیص کالا از گمرک بر اساس مبالغ مشخص شده توسط وزارت صنعت و معدن و تجارت تعیین می شود و به عنوان حق گمرک از صاحب کالا دریافت می شود. ممکن است هزینه ارسال برخی از کالاها توسط فرستنده پرداخت نشده باشد که در این صورت هزینه ها در گمرک مقصد و از گیرنده کالا دریافت خواهد شد.

پس از مطالعه این مقاله می توانید با اطلاعات کامل نسبت به ترخیص بار از گمرک اقدام نمایید. شرکت های ترخیص کالا از گمرک مختلفی در زمینه حمل و نقل بین المللی وجود دارد که به راحتی می توانید برای ترخیص از آنها کمک بگیرید و فرآیند ترخیص را تسریع ببخشید. توجه داشته باشید که به مراجع معتبر و با تجربه در این زمینه مراجعه کنید. همچنین در ارائه اطلاعات توجه ویژه ای داشته باشید، زیرا حتی کوچکترین اشتباه در اطلاعات ورودی می تواند باعث تاخیر قابل توجهی در فرآیند ترخیص بار شود. شرکت بازرگانی ترخیص کالا صباغی زاده با تجربه تخصصی ترخیص انواع بار تمام امکانات مورد نیاز برای برآورد نیازهای شما را دارد.

عوامل تاثیر گذار در نحوه محاسبه قیمت ترخیص کالا

هزینه ترخیص کالا از گمرک

 

  • حقوق ورودی کالا در گمرک و سود بازرگانی

برای اینکه کالا اجازه ورود داشته باشد بازرگان باید سود بازرگانی و 4 درصدی را از کل ارزش کالا به اداره گمرک کشور پرداخت نماید که در آخر به خزانه کشور واریز می شود. مبلغ واریز شده برای هر کالا متفاوت است و برای  قطعی شدن واردات کالا می باشد. نکته ای که باید بدانید این است که این عوارض فقط مختص ایران نیست بلکه یک قانون بین المللی است و در تمامی کشور ها، طبق قانون هر کشور، دریافت می شود.

 

  • هزینه‌های انبارداری در مبادی گمرک

هزینه ای که از زمان تحویل کالا در انبار های گمرک پرداخت می شود که این مبلغ علاوه بر تایم نگهداری بار، مقدار و حجم کالا و نوع انبار دخیل است.

 

  • تعداد مجوزهای مورد نیاز برای واردات کالا

برای ازادسازی کالاداشتن  مجوز از سازمان های مختلف  لازم است داشته باشید که هر کدام هزینه های متفاوتی دارد.

  • کارت بازرگانی

بعد از ورود کالا برای اینکه تاجر بتواند امور مالیاتی را انجام دهید نیاز است کارت بازرگانی داشته باشد. گرفتن این کارت طی مراحلی صورت می گیرد و در هر مرحله باید هزینه هایی پرداخت شود.

  • هزینه ثبت کردن سفارش

واردکننده باید از طریق وزارت صنعت معدن تجارت ثبت سفارش را انجام دهد و بخشی از ارزش کالای وارداتی را طی مبلغی پرداخت کند.

  • هزینه ترخیص کار کالا

برای اینکه کار ترخیص کالا به سهولت و اصولی پیش برود بهتر است این امر را به ترخیصکار بسپارید. ترخیص کار هزینه ای را برای تشریفات خارج کردن کالا از گمرک دریافت می کند که این مبلغ بر اساس تعداد مجوزهای لازم برای واردات، حجم و ارزش کالا و نوع انبار تعیین می شود.

  • تعرفه گمرکی

هزینه ای که بازرگان باید در زمان وارد کردن کالا بپردازد که به دو صورت است:

اگر به صورت ارزش کالا و هزینه ثابت محاسبه شود به آن تعرفه مختلط می گویند.

اگر به صورت دریافت دو درصد از ارزش کالا و بخشی از بار باشد به آن تعرفه درصدی می گویند.

 

  • عوارض گمرکی

تمامی هزینه هایی که تاجر از خرید کالا تا اولین گمرک پرداخت کرده است. به علاوه مبالغی که برای بهداری، حمل و نقل و بارگیری … انجام داده است. مبلغ دیگر ارزش افزوده است که به نوع کالا بستگی دارد.

 

  • محاسبه ارزش سیف کالا

گمرک نرخ ارزی را اعلام می کند که مجموع آن ضرب در مبلغ ارزی کالا و هزینه های بیمه نامه برای ترخیص کالا محاسبه می شود.

 

 

وظیفه ترخیص کار در فرآیند ترخیص کالا در گمرک

ترخیص کار گمرک فردی است که از تجربه و سرعت عمل بالایی، دانش و اطلاعات کافی برخوردار باشد و یکی از وظایف اصلی فرد ترخیص کننده این است که بتواند در زمان مشخص، کالا را از گمرک خارج کند پس اگر قبل از ورود کالا مدارک و مجوز های لازم را جمع‌آوری کند، می تواند در وقت صرفه جویی کند. 

از آنجایی که خدمات گمرکی و ترخیص امری تخصصی است، بسیاری از مالکان، کار ترخیص را به افرادی که مهارت لازم را دارند می سپارند سپس ترخیص کار طی قراردادی تمامی امور مربوط به ترخیص بار را انجام می دهد. نکته قابل توجه این است که اگر کالا در زمان مقرر ترخیص نشود هزینه های اضافی را برای تجار به همراه دارد.

جهت ارتباط با ما می توانید از طریق شماره تلفن زیر اقدام کنید

برای درخواست مشاوره وارد صفحه زیر شوید

ویژگی بهترین شرکت ترخیص کالا در گمرک

  1. با تمامی قوانین گمرکی اشنا باشد
  2. دارای مجوز رسمی باشد
  3. دارای کارت بازرگانی معتبر باشد
  4. شرکت های حمل کالا را بشناسد
  5. با تمامی مراحل ترخیص و واردات کالا آگاه باشد
  6. شرکتی ثبت شده باشد
  7. ثبت سفارش و خرید را از خارج انجام داده باشد.
  8. خدمات ترخیص کالا را مانند بازرگاتنی صباغی زاده از تمامی گمرک های کشور انجام دهد.

خدمات ترخیص کالا مجموعه صباغی زاده

بازرگانی صباغی زاده با بیش از 6 دهه سابقه فعالیت در زمینه ترخیص و واردات بار، واردات و صادرات ، خدمات بازرگانی و با داشتن پروانه رسمی حق العمکاری از گمرک جمهوری اسلامی ایران و همچنین استفاده از نیروهای با تجربه و متخصص در امور ترخیص ، بهره جویی از بازنشستگان گمرکی ، و تسلط کامل بر قوانین و مقررات گمرکی توانسته است اعتماد بازرگانان و تجار صنایع مختلف را کسب کند.

این شرکت با تجربه و مورد اعتماد تجار، شرکت ها و سازمان های دولتی و خصوصی در زمینه واردات و صادرات کالا، بیش از چندین سال سابقه در زمینه واردات و صادرات کالا دارای مجوز کارگزاری گمرک جمهوری اسلامی ایران و کارت بازرگانی-تولیدی، تجاری و صادراتی، آماده خدمت رسانی به فعالین این حوزه می باشد.

 

 

خدمات ترخیص کالا در گمرک های کشور با صباغی زاده

 

ویژگی های ممتاز بازرگانی صباغی زاده

شرکت واردات و صادرات باید به تمامی قوانین و مقررات اشراف کامل داشته باشد و در جریان تمامی مدارک لازم و اسناد و مجوز ها باشد. همچنین یک شرکت ترخیص کالا خوب باید بتواند در سریع ترین زمان ممکن اقدامات خارج کردن بار را انجام دهد تا باعث سود آوری تاجر شود و به خوبی می‌داند اگر کالا بیشتر از زمان مقرر در انبار های گمرک بماند هزینه های بیش از انتظار را در بردارد.

از مهم ترین ویژگی های بهترین بازرگانی خوب می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. داشتن کارت کارگذاری

2. مدت زمان سابقه فعالیت شرکت و بررسی تجربه ها

3. آشنایی به تمامی مقررات و قوانین و تخلفات

4. داشتن کارت بازرگانی معتبر

5. شرکت ثبت شده باشد

6. ترخیص از تمامی گمرکات را انجام دهد

7. شناسایی شرکت های حمل کالا

8. صبوری در پاسخگویی به مشتریان

شرکت صباغی زاده به تمامی قوانین روز دنیا در مورد گمرک ها و خارج کردن کالا آگاهی کامل دارد و در سریع ترین زمان ممکن اقدامات لازم را جهت ترخیص کالا در گمرک انجام می دهد. همچنین تیم ترخیص کاران این شرکت از دانش و اطلاعات کافی برخوردار هستند و می توانند شما را در زمینه ترخیص تمامی کالا ها یاری کنند.

شماره تماس بازرگانی صباغی زاده: 02188172427

سوالات متداول در رابطه با ترخیص بار و انواع کالا از گمرک 

ترخیص کالا از گمرک چقدر طول می کشد؟

ترخیص بار در صورت صحت اطلاعات و مجاز بودن کالای وارداتی به راحتی و حداکثر به مدت یک ساعت انجام می شود، اما در صورت وجود هرگونه اشکال در اطلاعات یا محموله، ممکن است کالا ماه ها در گمرک تعلیق شود.

آیا هنگام ترخیص ، محموله ها باز می شوند؟

تمام محموله ها با اسنکر و اشعه ایکس ری بررسی می شوند و در صورت وجود هرگونه مغایرت و اشکال، بسته بندی باز و بسته موردنظر کاملا بازرسی خواهد شد.

هزینه ترخیص کالا چگونه تعیین می شود؟

هرساله وزارت صنعت و معدن و تجارت هزینه ترخیص را تعیین می کند و بسته به نوع کالای موردنظر از صاحب کالا به عنوان حق گمرک دریافت خواهد شد.

4.8/5 - (29 امتیاز)

3 دیدگاه

  1. یک ثبت سفارش که ارز آن خریداری شده است و کالا ترخیص شده است، به علت رفع تعهد ارزی مجبور به ابطال منشا ارز هستیم ودوباره ثبت کنیم، آیا بعدها به مشکل بر میخوریم ؟ آیا اصلا این کار امکان پذیر هست؟

  2. با سلام و خسته نباشید به تیم مجرب شما
    آیا امکان این وجود دارد که از کشور انگلیس یک عدد گوشی موبایل نو به صورت پلمپ به ایران پست شود و در ایران هنگام دریافت مبلغ گمرک برای رجیستر کردن گوشی پرداخت شود . پ آیا شما این خدمت را ارائه می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلد های ضروری مشخص شده اند *

ارسال نظر